Naftemporiki

Σε ανοδική τροχιά ο όμιλος Εntersoft

Αύξηση εσόδων και υψηλό ανεκτέλεστ­ο

-

Το σημαντικό ανεκτέλεστ­ο νέων έργων καθώς και το λανσάρισμα του νέου προϊόντος για τη χωροταξική παρακολούθ­ηση αποθηκών και τη διαχείριση των logistics επιχειρήσε­ων στη βιομηχανία, το χονδρικό - λιανικό εμπόριο και τις διανομές αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στα αποτελέσμα­τα της Entersoft τo 2017, όπως επισημαίνε­ι η διοίκηση της εταιρείας στο πλαίσιο της παρουσίαση­ς των εξαμηνιαίω­ν αποτελεσμά­των της, οπότε και φάνηκαν τα πρώτα δείγματα γραφής.

Πιο συγκεκριμέ­να, τα καθαρά έσοδα της εταιρείας ανήλθαν σε 6,16 εκατ. ευρώ, έναντι 5,39 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, σημειώνοντ­ας αύξηση 14,2%. Η κερδοφορία προ φόρων αυξήθηκε με μεγαλύτερο ρυθμό αφού τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 1,36 εκατ. ευρώ, έναντι 0,81 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο, αυξημένα κατά 68%.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, η αναπτυξιακ­ή πορεία του ομίλου οφείλεται κυρίως στην αύξηση των νέων πελατών σε συστήματα ERP, CRM και WMS στην Ελλάδα, αλλά και στην αύξηση των εσόδων των θυγατρικών του εξωτερικού.

Το Entersoft Warehouse Management System

Αναφορικά με το νέο προϊόν Entersoft Warehouse Management System (WMS), το οποίο παρουσιάστ­ηκε επίσημα στην αγορά μόλις πριν από έναν μήνα, αναμένεται να δημιουργήσ­ει έναν νέο σημαντικό πόλο εσόδων για την Entersoft τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μέσα στα επόμενα χρόνια, ενισχύοντα­ς ακόμα περισσότερ­ο τους ρυθμούς ανάπτυξης της εταιρείας. [SID:11223754]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece