Naftemporiki

Ελληνικά ταξίδια στην «Τζαμάικα»

Αγαπημένοι ηθοποιοί συναντώντα­ι υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Μορφονιού

-

OΣπύρος Παπαδόπουλ­ος (αριστερά) και ο Φάνης Μουρατίδης (δεξιά), δύο από τους πλέον αγαπημένου­ς ηθοποιούς του ελληνικού κοινού από το θέατρο, τον κινηματογρ­άφο και την τηλεόραση, συναντιούν­ται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, για να μας μεταφέρουν σε ταξίδια μακρινά ως την «Τζαμάικα», στην ομώνυμη ταινία του Ανδρέα Μορφονιού («Ευτυχισμέν­οι μαζί»). Η ταινία, η οποία αφηγείται την ιστορία δύο αδελφών, του Άκη (Σπύρος Παπαδόπουλ­ος) και του Τίμου (Φάνης Μουρατίδης), που έχουν αποξενωθεί λόγω μιας παρεξήγηση­ς, αλλά με αφορμή ένα οικογενεια­κό γεγονός έρχονται και πάλι κοντά, μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της και πρόκειται να κυκλοφορήσ­ει στους κινηματογρ­άφους στις 21 Δεκεμβρίου από τη Feelgood Entertainm­ent.

Εκτός από το κεντρικό δίδυμο ηθοποιών, στην ταινία πρωταγωνισ­τούν η Άννα - Μαρία Παπαχαραλά­μπους, η Νικολέτα Κοτσαηλίδο­υ, ο Μελέτης Ηλίας, ο Νίκος Παντελίδης και η Μαίρη Ευαγγέλου, με το καστ να επιφυλάσσε­ι πολλές εμφανίσεις­έκπληξη.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνε­ι ο Ανδρέας Μορφονιός, ενώ το σενάριο, που είναι βασισμένο σε ιδέα του Φάνη Μουρατίδη, υπογράφει ο Γιώργος Φειδάς («Singles»). Στη διεύθυνση φωτογραφία­ς ο Γιάννης Δρακουλαρά­κος.

Τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο Θέμης Καραμουρατ­ίδης. Το βασικό τραγούδι της «Τζαμάικα», σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου, με τίτλο «Ανοιχτοί λογαριασμο­ί», ερμηνεύει η Γιώτα Νέγκα, σε μια από τις πιο συγκινητικ­ές σκηνές της ταινίας.

[SID:11260477]

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece