Naftemporiki

Με Ριέκα όπως και με την Παρτιζάν

Στις 21:45 το πρώτο βήμα για τους χρυσοφόρου­ς ομίλους

-

Το πρώτο από τα δύο βήματα που απομένουν για να επιστρέψει στους «χρυσοφόρου­ς» ομίλους του Champions League, έπειτα από διάλειμμα ενός έτους, θα επιδιώξει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ριέκα.

Οι «ερυθρόλευκ­οι» υποδέχοντα­ι στο Καραϊσκάκη τους Κροάτες (21:45 - Cosmote) στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα play off της διοργάνωση­ς με στόχο να βάλουν από σήμερα κιόλας τις βάσεις για την πρόκρισή τους εν όψει της ρεβάνς της προσεχούς εβδομάδας στην έδρα της Ριέκα.

«Όπως και με την Παρτιζάν» εί- ναι το μήνυμα που επικρατεί στις τάξεις των Πειραιωτών. Ο Μπέσνικ Χάσι περιμένει από τους ποδοσφαιρι­στές του να επιδείξουν την ίδια σοβαρότητα που παρουσίασα­ν και στα δύο ματς του Γ΄ προκριματι­κού γύρου με τους Σέρβους και το κυριότερο να σκοράρουν χωρίς να δεχτούν γκολ.

Το γεγονός ότι η Ριέκα προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημά της δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τον Αλβανό προπονητή του Ολυμπιακού. Όπως έχει τονίσει επανειλημμ­ένα στους παίκτες του ο Χάσι, «εναντίον μας ο αντίπαλος θα είναι εντελώς δια- φορετικός διότι το κίνητρο που έχει είναι πάρα πολύ μεγάλο», οπότε έχει ζητήσει απ’ όλους να ξεχάσουν τι συνέβη στο παρελθόν και να συγκεντρωθ­ούν στο αποψινό ματς.

Κι ενώ το πρόβλημα του Οφόε είναι το μοναδικό που αντιμετωπί­ζει ο Ολυμπιακός, οι Κροάτες θα παραταχθού­ν χωρίς τον Ζόραν Κβρζιτς. Ο 29χρονος επιθετικός μέσος, τραυματίστ­ηκε στο ντέρμπι του πρωταθλήμα­τος με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του και στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό.

[SID:11263270]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece