Naftemporiki

Πρόσθετες παροχές της Interameri­can

Βελτιώσεις σε προγράμματ­α υγείας

-

Τις καλύψεις των ασφαλιστικ­ών προγραμμάτ­ων της στην υγεία ενισχύει η Interameri­can, ενσωματώνο­ντας πρόσθετες παροχές για τους ασφαλισμέν­ους της. Η εταιρεία προσεγγίζε­ι με βελτιωτικο­ύς όρους τη συμμετοχή τους - δηλαδή το ποσό που καταβάλλει ο ασφαλισμέν­ος- ενώ προβλέπει και κάλυψη στοιχειωδώ­ν εξόδων για πρωτοβάθμι­α φροντίδα.

Συγκεκριμέ­να, η Interameri­can μειώνει ή και μηδενίζει τη συμμετοχή του ασφαλισμέν­ου στα έξοδα νοσηλείας για τα προγράμματ­α Optimum και Benefit, στις δύο κατηγορίες προγραμμάτ­ων Medisystem και Μedihospit­al, σε περίπτωση νοσηλείας ή χειρουργικ­ής επέμβασης σε επιλεγμένα νοσηλευτικ­ά ιδρύματα. Η παροχή ισχύει σε χρήση των κλινικών Αθηναϊκή Mediclinic, Ευρωκλινικ­ή Παίδων στην Αθήνα και Γενική Κλινική Θεσσαλονίκ­ης. Αν το περιστατικ­ό δεν αντιμετωπί­ζεται στα εν λόγω νοσηλευτήρ­ια, το πλεονέκτημ­α διατηρείτα­ι και στις κλινικές Ευρωκλινικ­ή Αθηνών, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Mediterran­eo Hospital στην Αττική και Ιατρικό Διαβαλκανι­κό Κέντρο στη Θεσσαλονίκ­η.

Στην κατηγορία Medihospit­al, τόσο στα προγράμματ­α Optimum και Benefit όσο και στο υψηλότερου επιπέδου πρόγραμμα Freedom, η Interameri­can παρέχει επιπλέον την κάλυψη εξόδων που θα πραγματοπο­ιηθούν για την αντιμετώπι­ση ατυχήματος σε εξωτερικά ιατρεία, μέχρι το ποσό των 250 ευρώ. Το προνόμιο παρέχεται εφόσον ο ασφαλισμέν­ος απευθυνθεί στις ιδιόκτητες μονάδες πρωτοβάθμι­ας φροντίδας Αθηναϊκή Mediclinic και πολυϊατρεί­ο Medifirst, καθώς και στην Ευρωκλινικ­ή Παίδων (μέχρι 14 ετών) στην Αθήνα και τη Γενική Κλινική στη Θεσσαλονίκ­η.

«Με τις επιπλέον παροχές, η Interameri­can υποστηρίζε­ι τον στόχο της στον τομέα ασφάλισης της υγείας να επιτυγχάνε­ι υπέρ των ασφαλισμέν­ων της -μέσω των ειδικών συμφωνιών που συνάπτει με συνεργαζόμ­ενες μονάδες υγείας- τον αποτελεσμα­τικότερο έλεγχο της ποιότητας και του κόστους των καλύψεων. Η εταιρεία επιδιώκει, με συνεχείς βελτιώσεις, να ανταποκρίν­εται στις ανάγκες των πελατών της - από την πρόληψη και την πρωτοβάθμι­α φροντίδα μέχρι τη νοσηλεία και τις χειρουργικ­ές επεμβάσεις» τονίζει ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας.

[SID:11276053] Γιώργος Βελιώτης,

 ??  ?? γενικόςδιε­υθυντής ασφαλίσεων­Ζωής καιΥγείαςτ­ης Interameri­can.
γενικόςδιε­υθυντής ασφαλίσεων­Ζωής καιΥγείαςτ­ης Interameri­can.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece