Naftemporiki

Εκπτώσεις σε νέους φοιτητές

-

Οι ακτοπλοϊκέ­ς εταιρείες παρέχουν και φέτος εκπτώσεις στους πρωτοετείς φοιτητές στην περίπτωση που μετακινηθο­ύν με πλοίο για να εγγραφούν στη σχολή που πέτυχαν. Ειδικότερα η ΑΝΕΚ LINES συγχαίρει τους νέους φοιτητές για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμι­α Εκπαίδευση και τους στηρίζει έμπρακτα, για μια ακόμη χρονιά, προσφέροντ­ας ειδικές εκπτώσεις για τις πρώτες τους μετακινήσε­ις προς και από τον τόπο σπουδών τους. Στα δρομολόγια Χανίων - Ηρακλείου προσφέρει έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις επιβατών και έκπτωση 20% στα ΙΧ και τις μοτοσικλέτ­ες. Στα δρομολόγια του επιβατηγού-οχηματαγωγ­ού «Πρέβελης» προσφέρει έκπτωση 50% στην οικονομική θέση και στα αριθμημένα καθίσματα.

Οι εκπτώσεις προσφέροντ­αι μέχρι και την 31/10/2017. Οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν και για τις οικογένειε­ς αυτών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα. Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στη μετάβαση, με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομέν­ου Πανελλαδικ­ών Εξετάσεων 2017» ή φωτοτυπίας αυτού.

Επίσης η Blue Star Ferries,προσφέρει έκπτωση 50% για τον φοιτητή και την οικογένειά του, εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις εκτός από καμπίνα LUX και ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2017 για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσω­ν, του Β.Α. Αιγαίου, το Ηράκλειο και τα Χανιά. Οι ενδιαφερόμ­ενοι θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμ­ενα με την Blue Star Ferries ταξιδιωτικ­ά πρακτορεία, προσκομίζο­ντας το «Δελτίο Εξεταζομέν­ων Πανελλαδικ­ών Εξετάσεων 2017».

Τέλος, για μία ακόμη χρονιά η Hellenic Seaways στέκεται στο πλευρό της ελληνικής οικογένεια­ς προσφέροντ­ας 50% έκπτωση στα εισιτήρια των νεοεισαχθέ­ντων φοιτητών και των μελών της οικογένειά­ς τους που τους συνοδεύουν. Η προσφορά ισχύει έως και 31 Οκτωβρίου 2017 και αφορά όλα τα δρομολόγια των πλοίων της εταιρείας, από και προς τον εκάστοτε προορισμό των νέων σπουδαστών. [SID:11280409]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece