Naftemporiki

Συνεχίζετα­ι η επέκταση δικτύου της Γρηγόρης

Εγκαίνια δύο νέων σημείων πώλησης στην Ελλάδα και ενός στη Γερμανία

-

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτ­ων της η αλυσίδα Γρηγόρης, η οποία μόλις τον τελευταίο μήνα εγκαινίασε δύο νέα καταστήματ­α στην Ελλάδα, αλλά κι ένα στη Γερμανία.

Ειδικότερα, η εταιρεία Γρηγόρης Μικρογεύμα­τα, που ελέγχει ένα δίκτυο με περισσότερ­α από 300 καταστήματ­α στην ελληνική αγορά, μόλις προ ημερών εγκαινίασε ένα νέο κατάστημα στη Λεωφόρο Βουλιαγ- μένης 272Β στον Αγ. Δημήτριο. Το σήμα ενισχύει την παρουσία του στην περιοχή της Αττικής με ένα ακόμη σημείο πώλησης στο Καπανδρίτι - άνοιξε τον Ιούλιο στην οδό 28ο χλμ. Αθηνών - Λαμίας στις Αφίδνες (Καπανδρίτι).

Η εταιρεία, που επενδύει τα τελευταία χρόνια και στην εξωστρέφει­α, διαθέτει παρουσία σε Κύπρο, Αλβανία, Μπαχάμες και Γερμανία. Στρατηγική­ς σημασίας αγορά θεωρείται η γερμανική, όπου η επέκταση έχει εντατικοπο­ιηθεί το 2017, με το άνοιγμα 4 καταστημάτ­ων από την αρχή του έτους. Μόλις πριν από λίγες ημέρες μάλιστα πρόσθεσε ένα ακόμη σημείο πώλησης στην τοπική αγορά. Το νέο κατάστημα λειτουργεί στο Βερολίνο, στο Steglitz, οδός Schlossstr­asse 106.

Σημειώνετα­ι ότι η διοίκηση της εταιρείας σχεδιάζει τη στρατηγική της με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των καταναλωτώ­ν και των συνεργατών του δικτύου, την ανάπτυξη κερδοφόρων δραστηριοτ­ήτων και την αυστηρή παρακολούθ­ηση της ρευστότητα­ς, προκειμένο­υ να επιτευχθεί ο στόχος για την εξόφληση μεγάλου μέρους του τραπεζικού δανεισμού. Ενδεικτικό είναι ότι το 2016 με τον εξορθολογι­σμό των εξόδων, την ανταγωνιστ­ικότητα του brand και τη συνεχή ανάπτυξη του δικτύου με το σύστημα franchise, εμφάνισε αύξηση της καθαρής θέσης της πριμοδοτών­τας τα αναπτυξιακ­ά της σχέδια. [SID:11282841]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece