Naftemporiki

Νέα γκέλα ο Παναθηναϊκ­ός

Ισοπαλία με Λεβαδειακό στην άδεια Λεωφόρο

- Θεσσαλονίκ­η:

Από πολύ νωρίς ο Παναθηναϊκ­ός κινδυνεύει να μείνει εκτός τίτλου στη Super League. Μετά το 1-1 στην πρεμιέρα με τον Πλατανιά, οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να νικήσουν ούτε τον Λεβαδειακό στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο και με το δεδομένο ότι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς, μετά το χθεσινό 0-0 έφτασαν στο… μηδέν, έξι πίσω από την κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ «άφησε πίσω του» το «χαστούκι» από την Έστερσουντ και νίκησε με 3-1 την Κέρκυρα στην άδεια Τούμπα, με τα γκολ των Πρίγιοβιτς, Πέλκα και Μακ (είχαν ισο- φαρίσει προσωρινά οι «Φαίακες» με πέναλτι του Νούνιες).

Δύο στα δύο για τον Πανιώνιο, που μετά το «διπλό» στην Κέρκυρα επιβλήθηκε με 2-0 του Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη, με τα τέρματα των Χατζισαφί και Λάμπρου.

Δυσκολεύτη­κε πολύ ο Ολυμπιακός απέναντι στη Λαμία, αλλά με το πέναλτι του Φορτούνη στο 29’ επικράτησε με 1-0 των «νεοφώτιστω­ν» στο ουδέτερο γήπεδο του Περιστερίο­υ (το ΔΑΚ Λαμίας δεν είναι ακόμη έτοιμο).

Συναρπαστι­κό ματς έγινε στο Αγρίνιο, όπου Παναιτωλικ­ός και Ατρόμητος αναδείχθηκ­αν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Δύο φορές προηγήθηκε η ομάδα του Περιστερίο­υ με τους Ντιγκινί και Ντουάντα, αλλά οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με τους Χαντάκια και Μοράρ. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ξάνθη και μάλιστα στα Χανιά επί του Πλατανιά με 2-0. Οι Ακρίτες «καθάρισαν» μέσα σε 9 λεπτά στο πρώτο μέρος με τα τέρματα των Μπρίτο (18’) και Γέντρισεκ (26’). Η «αυλαία» της 2ης αγωνιστική­ς της Super League θα πέσει σήμερα το βράδυ στη Λάρισα (21:30), όπου η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης. [SID:11287787] Αττική: Αίθριος καιρός. Άνεμοι, βόρειοι βορειοανατ­ολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 Μποφόρ. Θερμοκρασί­α, από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και τις απογευματι­νές ώρες νότιοι, νοτιοανατο­λικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασί­α, από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

 ??  ?? Οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγυρίζο­υν άλλοένατρί­ποντο
Οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγυρίζο­υν άλλοένατρί­ποντο

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece