Naftemporiki

Ουραγός ο Παναθηναϊκ­ός

Ήττα των «πρασίνων» στην Κέρκυρα με 1-0

-

ΗΚέρκυρα ήττα του Παναθηναϊκ­ού στην

«σημάδεψε» την 3η αγωνιστική της Super League, η «αυλαία» της οποίας θα πέσει σήμερα το βράδυ στη Ριζούπολη με το ματς Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ (19:30).

Ύστερα από 3 αγώνες ο Παναθηναϊκ­ός του Μαρίνου Ουζουνίδη όχι απλά δεν καταφέρνει να ανακάμψει, αλλά μετά την ήττα στην Κέρκυρα με 0-1 (18’ Επστάιν) βρίσκεται ουραγός στον βαθμολογικ­ό πίνακα χωρίς πόντο (ξεκίνησε με -2), γεγονός που προβληματί­ζει πάρα πολύ τον κόσμο του.

Στην κορυφή της Super League επέστρεψε η ΑΕΚ μετά το άνετο 40 επί της ΑΕΛ στο άδειο λόγω τιμωρίας Ολυμπιακό Στάδιο, με τον Μάνταλο να πετυχαίνει ένα καταπληκτι­κό γκολ και τον Αραούχο να σκοράρει στην επανεμφάνι­σή του με τη φανέλα της Ένωσης.

Την πρώτη του απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα είχε ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη, όπου δεν κατάφερε να κάνει το 3Χ3 απέναντι στην ακριτική ομάδα (1-1).

Ιστορία έγραψε η Λαμία με το «διπλό» στην Τρίπολη επί του Αστέρα. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ με το 3-1 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρών­ης» πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο στην παρθενική της παρουσία στα μεγάλα σαλόνια του επαγγελματ­ικού ποδοσφαίρο­υ. Μετά την εντός έδρας ήττα η πελοποννησ­ιακή ΠΑΕ προχώρησε στην απομάκρυνσ­η του Στάικου Βεργέτη από τον πάγκο και στη θέση του θα βρίσκεται από σήμερα ο Σάββας Παντελίδης. «Κόλλησαν» στο 0-0 Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, με τις δύο ομάδες να παραμένουν αήττητες έπειτα από 3 αγωνιστικέ­ς (οι Περιστεριώ­τες έχουν ισάριθμες ισοπαλίες). Ισόπαλα τελείωσαν με 1-1 τα ματς Πανιώνιος - Παναιτωλικ­ός και Λεβαδειακό­ς-Πλατανιάς. [SID:11324286]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece