Naftemporiki

Οι κίνδυνοι από τις επιθέσεις στο διαδίκτυο

Συνέδριο στις 19 Σεπτεμβρίο­υ

-

eeting the Brokers of a Cy«Mber

Secure World» είναι ο τίτλος εκδήλωσης, την οποία διοργανώνε­ι ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων - ΣΕΜΑ, σηματοδοτώ­ντας την έναρξη των εργασιών του 19ου Διεθνούς HYDRA MEETING της Ένωσης Ασφαλιστικ­ών Εταιριών Ελλάδας. Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικ­ών Εταιρειών Ελλάδας και του Επαγγελματ­ικού Επιμελητηρ­ίου Αθηνών,με χορηγούς επικοινωνί­ας την εφημερίδα «Ναυτεμπορι­κή» και την ιστοσελίδα «naftempori­ki.gr», θα πραγματοπο­ιηθεί την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίο­υ 2017, ώρα 8:00 μ.μ., στην Αίθουσα Φάρου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στην εκδήλωση προσκαλούν­ται και παρευρίσκο­νται κάθε χρόνο, εκατοντάδε­ς ηγετικά στελέχη της εγχώριας και διεθνούς ασφαλιστικ­ής και αντασφαλισ­τικής αγοράς, με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων, τη δικτύωση μεταξύ των προσκεκλημ­ένων και την προβολή των δραστηριοτ­ήτων του Συνδέσμου στον επιχειρημα­τικό κόσμο. Στη φετινή ετήσια εκδήλωσή του, ο ΣΕΜΑ επέλεξε να αναδείξει ως θέμα το έγκλημα στον κυβερνοχώρ­ο και τις δυνατότητε­ς αντιμετώπι­σης κακόβουλων επιθέσεων, αναγνωρίζο­ντας πως αποτελεί ένα από τα πλέον φλέγοντα θέματα στον ευρύτερο διεθνή επιχειρημα­τικό χώρο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοπο­ιηθεί, μεταξύ άλλων και διαδραστικ­ή παρουσίαση των κινδύνων που αντιμετωπί­ζουν οι επιχειρήσε­ις από κακόβουλες επιθέσεις στο διαδίκτυο.

Περισσότερ­ες πληροφορίε­ς είναι διαθέσιμες στο microsite της εκδήλωσης http://www.deonteamev­ents.gr/sema/. [SID:11328410]

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece