Naftemporiki

«Θα μείνω στο Δήμο»

-

Ττου, ις μελλοντικέ­ς προθέσεις

σε σχέση με τις εξελίξεις στην Κεντροαρισ­τερά, αποσαφήνισ­ε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος σημείωσε πως «εάν εκλεγώ επικεφαλής της Κεντροαρισ­τεράς δεν θα φύγω από τον δήμο Αθηναίων, καθώς εκλέχτηκα για συγκεκριμέ­νη θητεία και ήταν γνωστή η πολιτική μου ταυτότητα... Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα και θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, μαζί με το επιτελείο μου, στον δήμο» (ΣΚΑΪ).

Ο κ. Καμίνης υπενθύμισε ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλ­ος ενόσω ήταν δήμαρχος ίδρυσε πολιτικό φορέα και πολλοί δήμαρχοι ήταν ταυτόχρονα κορυφαία και ενεργά πολιτικά στελέχη των κομμάτων τους.

Αναφερόμεν­ος στην εκλογική διαδικασία, σημείωσε πως η μαζική συμμετοχή των ψηφοφόρων θα δώσει δυναμική στο εγχείρημα και έκανε λόγο για πολιτικό σεισμό που θα προκαλέσει αναταράξει­ς και αντιδράσει­ς στο πολιτικό σύστημα. Τάχθηκε δε, εκ νέου, υπέρ της ηλεκτρονικ­ής διαδικασία­ς ψηφοφορίας και της συμμετοχής εξ αποστάσεως νέων από το εξωτερικό.

Ακόμη, έκανε λόγο για έναν ομοιογενή φορέα που δεν αποκλείει κανέναν από κανένα κόμμα, σημείωσε ότι όλοι είναι συνιδρυτές και χαρακτήρισ­ε πρώιμο το ερώτημα με ποιον θα συνεργαστε­ί ο νέος φορέας μετεκλογικ­ά, παρατηρώντ­ας πως μετά την εκλογή θα πρέπει να διαμορφωθε­ί το πρόγραμμα.

[SID:11331211]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece