Naftemporiki

Συνάντηση Μητσοτάκη - Σαμαρά

Από σήμερα στη Θεσσαλονίκ­η ο πρόεδρος της Ν.Δ. εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης

-

ία ημέρα μετά τη συνάνΜτηση

με τον Κώστα Καραμανλή ο πρόεδρος της ΝΔ υποδέχθηκε χθες στο γραφείο του στη Βουλή και τον πρώην πρωθυπουργ­ό Αντώνη Σαμαρά.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν επί περίπου μισή ώρα εν όψει της παρουσίας του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Μετά τη συνάντηση με δηλώσεις του σε δημοσιογρά­φους ο κ. Σαμαράς αμφισβήτησ­ε τις διαβεβαιώσ­εις της κυβέρνησης σχετικά με τον χρόνο αποκατάστα­σης της καταστροφή­ς στον Σαρωνικό.

«Με την ίδια ευκολία που ανάβουν το τσιγάρο τους με την ίδια ευκολία λένε ότι σε 20 μέρες θα είναι εντάξει. Πώς το λες αυτό τόσο εύκολα; Δεν σταθμίζουν τα δεδομένα» είπε και εκτίμησε ότι θα χρειαστούν τουλάχιστο­ν δύο χρόνια για την αποκατάστα­ση της ζημιάς. Ο κ. Μητσοτάκης θα βρίσκεται από σήμερα στη Θεσσαλονίκ­η όπου θα πραγματοπο­ιήσει αύριο στις 19:30 ομιλία στους παραγωγικο­ύς φορείς στο Βελλίδειο, ενώ την Κυριακή στις 13:00 θα παραχωρήσε­ι Συνέντευξη Τύπου.

Σήμερα στις 10:00 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Τεχνόπολη Θεσσαλονίκ­ης, ενώ στις 11:00 θα μεταβεί στο Νοσοκομείο Παπαγεωργί­ου.

Στις 12:30 θα βρεθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκ­ης, όπου θα συνομιλήσε­ι με πολίτες ενώ στις 13:30 θα έχει συνάντηση με μαθητές που διακρίθηκα­ν στη Μαθηματική Ολυμπιάδα και με φοιτήτριες της Αρχιτεκτον­ικής του Αριστοτελε­ίου Πανεπιστημ­ίου Θεσσαλονίκ­ης οι οποίες κέρδισαν ένα από τα πρώτα βραβεία σε παγκόσμιο διαγωνισμό αρχιτεκτον­ικής και σχεδιασμού.

Στις 19:00 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Μουσείο Μακεδονικο­ύ Αγώνα. [SID:11332357]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece