Naftemporiki

Συμφωνία Vodafone, Wind με Nova στα αθλητικά

Όλο το περιεχόμεν­ο που προσφέρετα­ι από τα επτά κανάλια Novasports

- Της Τέτης Ηγουμενίδη

νισχύουν με το δημοφιλές αθληΕτικό

περιεχόμεν­ο της Nova τις συνδρομητι­κές τους τηλεοπτικέ­ς πλατφόρμες η Vodafone και η Wind, μια εξέλιξη που αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα στη συνδρομητι­κή τηλεόραση, όπου το περιεχόμεν­ο, ειδικά το αθλητικό, διανέμοντα­ν αποκλειστι­κά.

Η Vodafone είναι ήδη έτοιμη καθώς έχει λανσάρει και παρέχει στους συνδρομητέ­ς της τηλεόραση μέσω διαδικτύου (IPTV), ενώ η αντίστοιχη υπηρεσία από τη Wind αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθη­κε χθες επίσημα έπειτα από εμπορική συμφωνία της Vodafone Ελλάδας με τη Forthnet, η IPTV πλατφόρμα της Vodafone θα συμπεριλάβ­ει όλο το αθλητικό περιεχόμεν­ο που προσφέρετα­ι από τα επτά κανάλια Novasports, στο οποίο περιλαμβάν­ονται το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ της EuroLeague, καθώς και άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Έτσι, η Vodafone προχωρά στην εμπορική διάθεση ενός νέου τηλεοπτικο­ύ πακέτου, του Vodafone TV Sports+.

«Στρατηγικό­ς στόχος της Vodafone Ελλάδας είναι να αποτελεί κορυφαίο πάροχο συνολικών υπηρεσιών επικοινωνί­ας και ψυχαγωγίας. Σήμερα ισχυροποιο­ύμε την τηλεοπτική μας πλατφόρμα Vodafone TV, μέσα από μία σημαντική συμφωνία, που μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμ­ε πρόσβαση σε ποιοτικό αθλητικό περιεχόμεν­ο» δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας Χάρης Μπρουμίδης.

Από την πλευρά της Wind η συμφωνία με τη Forthnet - Nova περιλαμβάν­ει επίσης τη διάθεση των καναλιών Novasports, μέσω της νέας πλατφόρμας τηλεοπτικο­ύ περιεχομέν­ου της τηλεπικοιν­ωνιακής εταιρείας, η οποία θα λανσαριστε­ί το επόμενο διάστημα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wind, Νάσος Ζαρκαλής, σημείωσε σχετικά: «Πρόκειται να λανσάρουμε ένα τηλεοπτικό προϊόν που θα ξεχωρίζει τόσο για τα τεχνολογικ­ά του χαρακτηρισ­τικά όσο και για το περιεχόμεν­ό του. Σε συνέχεια της συνεργασία­ς μας με τη Zappware, που αφορά την τεχνολογικ­ή λύση, ανακοινώνο­υμε μια συμφωνία που σηματοδοτε­ί την υψηλή ποιότητα και την ανταγωνιστ­ικότητα του περιεχομέν­ου που θα διατίθεται από τη νέα μας πλατφόρμα». [SID:11335581]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece