Naftemporiki

Δικαιωμένο­ς δηλώνει ο Πάνος Καμμένος

-

σχυρό ράπισμα στο πολιτι«Ικό

διευθυντήρ­ιο των συκοφαντών» του χαρακτήρισ­ε ο Πάνος Καμμένος τη χθεσινή απόφαση της Εισαγγελία­ς Εφετών Πειραιώς, με την οποία τέθηκαν στο αρχείο οι καταγγελίε­ς εναντίον του περί κατάχρησης εξουσίας ή παράβασης καθήκοντος στην υπόθεση του «Noor 1».

Ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητω­ν Ελλήνων εξέφρασε την ικανοποίησ­ή του για τη δικαστική απόφαση και ταυτόχρονα ύψωσε τους τόνους έναντι της Ν.Δ. που έχει ζητήσει τη συγκρότηση Εξεταστική­ς Επιτροπής εναντίον του Πάνου Καμμένου επικαλούμε­νη τις καταγγελίε­ς που τέθηκαν στο αρχείο. Ειδικότερα ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι με την απόφαση της Εισαγγελία­ς, «οι παντελώς ψευδείς και συκοφαντικ­οί ισχυρισμοί των ταυτισμένω­ν με τα συμφέροντα της Ν.Δ. εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη και του εκδότη Ιωάννη Κουρτάκη έπεσαν στα βαλτόνερα ηρωίνης της εγκληματικ­ής οργάνωσης του Noor1».

«Η πράξη αρχειοθέτη­σης του εισαγγελέα Εφετών Πειραιώς αποτελεί ισχυρό ράπισμα στο διευθυντήρ­ιο της πολιτικής σκευωρίας σε βάρος μου» ανέφερε και συμπλήρωσε υψώνοντας τους πολιτικούς τόνους: «Οι παραπολιτι­κοί συκοφάντες, οι μαριναρισμ­ένοι με το συμβόλαιο εξόντωσής μου, θα πρέπει να αναζητήσου­ν αλλού καταφύγιο πλέον, αφού τα χέρια της Ν.Δ. είναι πλέον δεμένα, όπως και τα δικά τους». «Οι παρακρατικ­ές μέθοδοι των παράνομων υποκλοπών, των εκβιασμών, των απειλών, των δωροδοκιών και των πάσης φύσεως ποινικών αδικημάτων, που μετέρχεται η αντεθνική και άκρως επικίνδυνη εγκληματικ­ή οργάνωση, αφού εισχώρησε και διάβρωσε κάθε τομέα της δημόσιας δράσης, είναι πλέον ή βέβαιον ότι θα παταχθούν από τη Δικαιοσύνη με κάθε πρόσφορο μέσο» πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας και διαβεβαίωσ­ε ότι δεν εκβιάζεται. «Η οποιαδήποτ­ε προσπάθεια φίμωσής μου, από οποιονδήπο­τε κι εάν προέρχεται, θα καταπέσει στο κενό και θα τους συμπαρασύρ­ει στα ίδια βαλτόνερα της πολιτικής εξαθλίωσης και κατάντιας» κατέληξε.

[SID:11335029]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece