Δικαιωμένος δηλώνει ο Πάνος Καμμένος

Naftemporiki - - Πολιτικη -

σχυρό ράπισμα στο πολιτι«Ικό

διευθυντήριο των συκοφαντών» του χαρακτήρισε ο Πάνος Καμμένος τη χθεσινή απόφαση της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιώς, με την οποία τέθηκαν στο αρχείο οι καταγγελίες εναντίον του περί κατάχρησης εξουσίας ή παράβασης καθήκοντος στην υπόθεση του «Noor 1».

Ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δικαστική απόφαση και ταυτόχρονα ύψωσε τους τόνους έναντι της Ν.Δ. που έχει ζητήσει τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής εναντίον του Πάνου Καμμένου επικαλούμενη τις καταγγελίες που τέθηκαν στο αρχείο. Ειδικότερα ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι με την απόφαση της Εισαγγελίας, «οι παντελώς ψευδείς και συκοφαντικοί ισχυρισμοί των ταυτισμένων με τα συμφέροντα της Ν.Δ. εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη και του εκδότη Ιωάννη Κουρτάκη έπεσαν στα βαλτόνερα ηρωίνης της εγκληματικής οργάνωσης του Noor1».

«Η πράξη αρχειοθέτησης του εισαγγελέα Εφετών Πειραιώς αποτελεί ισχυρό ράπισμα στο διευθυντήριο της πολιτικής σκευωρίας σε βάρος μου» ανέφερε και συμπλήρωσε υψώνοντας τους πολιτικούς τόνους: «Οι παραπολιτικοί συκοφάντες, οι μαριναρισμένοι με το συμβόλαιο εξόντωσής μου, θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού καταφύγιο πλέον, αφού τα χέρια της Ν.Δ. είναι πλέον δεμένα, όπως και τα δικά τους». «Οι παρακρατικές μέθοδοι των παράνομων υποκλοπών, των εκβιασμών, των απειλών, των δωροδοκιών και των πάσης φύσεως ποινικών αδικημάτων, που μετέρχεται η αντεθνική και άκρως επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, αφού εισχώρησε και διάβρωσε κάθε τομέα της δημόσιας δράσης, είναι πλέον ή βέβαιον ότι θα παταχθούν από τη Δικαιοσύνη με κάθε πρόσφορο μέσο» πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας και διαβεβαίωσε ότι δεν εκβιάζεται. «Η οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσής μου, από οποιονδήποτε κι εάν προέρχεται, θα καταπέσει στο κενό και θα τους συμπαρασύρει στα ίδια βαλτόνερα της πολιτικής εξαθλίωσης και κατάντιας» κατέληξε.

[SID:11335029]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece

© PressReader. All rights reserved.