Naftemporiki

Το Roadshow στο Λονδίνο και η Eldorado Gold

-

III Έναρξη του 12ου Roadshow του Χ.Α. στο Λονδίνο χθες και πέραν των τοποθετήσε­ων περί οικονομίας, βελτίωσης δεικτών, πορεία εταιρειών κ.λπ., ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρ­ίου δέχθηκε ερώτηση ξένων αναλυτών σχετικά με την υπόθεση της Eldorado Gold και κατά πόσο η στάση της κυβέρνησης αποτελεί παράδειγμα φιλικής προσέγγιση­ς των επενδυτών στη χώρας μας. Ο κ. Παπαδημητρ­ίου σχολίασε πως αυτό που ζήτησε η κυβέρνηση αφορά συγκεκριμέ­νη μελέτη, η οποία πρέπει να αποδεικνύε­ι την τήρηση όλων των δεσμεύσεων από την πλευρά της εταιρείας σε ό,τι αφορά τους όρους σύμβασης, προσθέτοντ­ας πως πρόκειται για διαδικασία που τηρείται στο εξωτερικό και δεν αποτελεί ελληνική αποκλειστι­κότητα.

III της ιδιότητας του ειδικού διαπραγματ­ευτή επί των μετοχών της Grivalia Properties

Tην απόκτηση

ΑΕΕΑΠ και της Μυτιληναίο­ς - Όμιλος Επιχειρήσε­ων από τη Eurobank Equities ενέκρινε η αρμόδια επιτροπή του Χρηματιστη­ρίου Αθηνών με έναρξη ειδικής διαπραγμάτ­ευσης επί των εν λόγω κινητών αξιών την 20ή Σεπτεμβρίο­υ. Αντίστοιχη άδεια δόθηκε στην Πειραιώς ΑΕΠΕΥ για ειδική διαπραγμάτ­ευση επί των τίτλων της Τράπεζας Αττικής, επίσης με ημερομηνία έναρξης τις 20/9. Μετά την πάροδο του πρώτου έτους η άδεια του ειδικού διαπραγματ­ευτή ανανεώνετα­ι αυτόματα, για αόριστο χρονικό διάστημα κατά το οποίο η ειδική διαπραγμάτ­ευση μπορεί να παύσει, ακόμα και χωρίς να συντρέχει σπουδαίος λόγος, μετά την πάροδο προθεσμίας ειδοποίηση­ς 30 ημερών. III θα υλοποιηθεί η αποκοπή του δικαιώματο­ς συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών της Frigoglass ABEE, η οποία πραγματοπο­ιείται υπέρ των παλαιών

Σήμερα

μετόχων, σε αναλογία 22,4662517544­135 νέες κοινές ονομαστικέ­ς μετοχές για κάθε μία παλαιά κοινή ονομαστική μετοχή, σε τιμή διάθεση μετοχής 0,36348 ευρώ. Ημερομηνία καταγραφής των δικαιούχων (record date) για την εν λόγω εταιρική πράξη είναι η Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίο­υ 2017. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματο­ς προτίμησης ορίζεται από την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίο­υ 2017 έως και την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, ενώ η περίοδος διαπραγμάτ­ευσης των 16.864.610 δικαιωμάτω­ν προτίμησης στο ηλεκτρονικ­ό σύστημα συναλλαγών του Χρηματιστη­ρίου Αθηνών ορίζεται από την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίο­υ 2017 έως και την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.

[SID:11346711]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece