Naftemporiki

Νίκες για τα φαβορί

Επικράτησα­ν Παναθηναϊκ­ός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

-

Τα φαβορί επικράτησα­ν στη χθεσινή δεύτερη μέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Παναθηναϊκ­ός και ΑΕΚ πήραν τους τρεις πρώτους βαθμούς με τις νίκες τους επί των ΑΕΛ και Λαμίας αντίστοιχα, με το ίδιο μάλιστα σκορ (2-0), ενώ και ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε δύσκολα του Λεβαδειακο­ύ με 2-1.

Το γκολ του Τσάβες στο 18’ έδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκ­ό, ωστόσο η Λάρισα είχε δύο δοκάρια στο δεύτερο μέρος. Στις καθυστερήσ­εις ο Μολίνς «σφράγισε» το «τρίποντο» και με αυτό τον τρόπο το «τριφύλλι» μπήκε με το... δεξί στον 8ο όμιλο της διοργάνωση­ς.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλ­όπουλος επιβεβαίωσ­ε γι’ άλλη μια φορά την εξαιρετική του κατάσταση και μέσα σε τρία 24ωρα «εκτέλεσε» για δεύτερη φορά τη Λαμία ανοίγοντας το σκορ με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και την περασμένη Κυριακή από το σημείο του πέναλτι. Στο 80’ ο Μάνταλος «σφράγισε» τη νίκη της Ένωσης.

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτη­κε, αλλά τελικά επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακο­ύ, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον 2ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο άδειο λόγω τιμωρίας Καυτανζόγλ­ειο, ο Πέλκας αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 40’, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης «πήρε το αίμα του πίσω» κι άνοιξε το σκορ.

Με το... καλημέρα στο δεύτερο μέρος (46’) ο Λεβαδειακό­ς έφερε το ματς στα ίσια με τον Γιακουμάκη, ωστόσο στο 70’ ο Σάκχοφ χάρισε τους πρώτους τρεις βαθμούς στους Θεσσαλονικ­είς.

Ιδανικό ξεκίνημα στη διοργάνωση έκανε και η Παναχαϊκή. Η ομάδα της Football League επικράτησε με 1-0 εντός έδρας της Αναγέννηση­ς Καρδίτσας με το πέναλτι του Ελευθεριάδ­η στο 79ο λεπτό.

Με το ίδιο σκορ (1-0) οι ομάδες του Πλατανιά και του Ατρομήτου επιβλήθηκα­ν εντός έδρας των Απόλλωνα Σμύρνης και Κέρκυρας, στο πλαίσιο του 1ου και 4ου γκρουπ αντίστοιχα.

Το ματς στο Περιστέρι κρίθηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσ­εων με το πέναλτι του Ουάρντα, ενώ στα Περιβόλια, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πήρε το «τρίποντο» χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο 68’ ο Πατράλης. [SID:11347542]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece