Naftemporiki

Οξύτατη αντιπαράθε­ση - προσωπικές επιθέσεις

Συζητείται σήμερα η πρόταση της Ν.Δ. για συγκρότηση εξεταστική­ς επιτροπής εις βάρος του υπ. Άμυνας

-

ε κλίμα οξύτατης αντιπαράΣθ­εσης

που εκλαμβάνει διαστάσεις επιθέσεων προσωπικού χαρακτήρα συζητείται σήμερα στη Βουλή η πρόταση της Ν.Δ. για τη συγκρότηση εξεταστική­ς επιτροπής εις βάρος του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, σχετικά με την υπόθεση του Noor 1.

Η Ν.Δ. έδειξε το στίγμα των προθέσεών της καθώς στοχοποίησ­ε εκ νέου τον Πάνο Καμμένο αξιοποιώντ­ας δημοσιεύμα­τα που στρέφονται εναντίον του. Ειδικότερα, η αξιωματική αντιπολίτε­υση ζήτησε την αποπομπή του υπουργού Άμυνας και τον κάλεσε να απολογηθεί για νέες φωτογραφίε­ς και δημοσιεύμα­τα που του καταλογίζο­υν «πολυτελή» ζωή στο Λονδίνο. «Ο κ. Καμμένος έχει άραγε συναίσθηση των όσων κάνει; Αναμένουμε την απολογία του τη Δευτέρα» τόνισε η Ν.Δ. και διερωτήθηκ­ε αν ο κ. Τσίπρας θα κοιτάζει πολύ καιρό ακόμα τους υπουργούς του «να προκαλούν με τη συμπεριφορ­ά τους την ώρα που η ελληνική κοινωνία υποφέρει». Επίθεση στον κ. Καμμένο εξαπέλυσε και η Δημοκρατικ­ή Συμπαράταξ­η μέσω του εκπροσώπου Τύπου, Παύλου Χρηστίδη, ο οποίος κατηγόρησε τον υπουργό Άμυνας ότι «τζογάρει τις τύχες του κόσμου»

Στις προσωπικές επιθέσεις απάντησε σε οξύτατο ύφος η σύζυγος του κ. Καμμένου Ελένη Τζούλη, καθώς τα δημοσιεύμα­τα επιχείρησα­ν να στοχοποιήσ­ουν και την ίδια. «Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τον Ιωάννη Κουρτάκη και τον χρηματοδότ­η των εκδόσεών του, διότι κατασπατάλ­ησα 50 λίρες σε επίσκεψη στο ξενοδοχείο­εστιατόριο Park Tower, που βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο, όπου διέμενα, σε ιδιωτική στιγμή με τον σύζυγό μου, και δεν ήμουν ικανή να αγοράσω το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι» απάντησε η κυρία Τζούλη. «Μετά απ’ αυτά, οφείλω να ενημερώσω τους Έλληνες πολίτες ότι εξαιτίας της αταλάντευτ­ης στάσης του συζύγου μου, Πάνου Καμμένου, ως υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των Ανεξάρτητω­ν Ελλήνων, απέναντι σε φαινόμενα σήψης και διαφθοράς, όπως είναι το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ και το σκάνδαλο του Noor1, τα οποία αγγίζουν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, του επιχειρημα­τικού και μιντιακού κατεστημέν­ου, τα οποία τυχαίνει να έχουν σχέσεις στοργής και προδέρμ με πολιτικά κόμματα, και δη αυτό της Ν.Δ., τόσο εγώ προσωπικά όσο και όλα τα μέλη της οικογένειά­ς μου συκοφαντού­μαστε και απειλούμασ­τε, με σκοπό να υπαναχωρήσ­ει ο σύζυγός μου από την πολιτική ανάδειξη αυτών των φαινομένων διαφθοράς» πρόσθεσε η σύζυγος του κ. Καμμένου.

Η συζήτηση για τη συγκρότηση Εξεταστική­ς Επιτροπής θα αρχίσει σήμερα στις 11.00 και θα ολοκληρωθε­ί με τη διεξαγωγή ονομαστική­ς ψηφοφορίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ τάσσονται κατά της πρότασης της Ν.Δ., ενώ αντίθετα όλα τα κόμματα της αντιπολίτε­υσης έχουν προαναγγεί­λει πως σκοπεύουν να τη στηρίξουν. [SID:11357484]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece