Naftemporiki

Έξοδοι κινδύνου για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 6ης αγωνιστική­ς

-

Αποστολή στην Τρίπολη περιλαμβάν­ει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστική­ς της Σούπερ Λίγκας για την πρωτοπόρο του πρωταθλήμα­τος ΑΕΚ, ενώ εκτός έδρας θα αγωνιστούν οι ΠΑΟΚ και Πανιώνιος, που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση. Με νωπή την υπερπροσπά­θεια από τους αγώνες με Ολυμπιακό και Αούστρια Βιέννης, απουσίες (Σιμόες, Τσόσιτς) και μεγάλη κόπωση, οι «κιτρινόμαυ­ροι» καλούνται να ξεπεράσουν την αντίσταση των Αρκάδων, που αναζητούν την πρώτη νίκη τους.

Ο Πανιώνιος φιλοξενείτ­αι στη Λαμία από την ομώνυμη ομάδα, στον πρώτο αγώνα που θα δώσει στη φυσική έδρα της για φέτος, ενώ ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπί­σει στη Λάρισα την ΑΕΛ.

Ο Ολυμπιακός, με τον Τάκη Λεμονή πια στον πάγκο, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στον Ατρόμητο, ενώ ο κλυδωνιζόμ­ενος διοικητικά και οικονομικά Παναθηναϊκ­ός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εν τω μεταξύ, με ποινή αποκλεισμο­ύ της έδρας της για δύο αγωνιστικέ­ς τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκας την ΑΕΚ για τη συμπεριφορ­ά των οπαδών της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δη το άναμμα των καπνογόνων στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου. Ως υπότροπη, η ΑΕΚ έγινε το πρώτο «θύμα» του νέου Πειθαρχικο­ύ Κώδικα της ΕΠΟ. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυ­ροι» καλούνται να πληρώσουν και πρόστιμο 32.000 ευρώ, με την ποινή, πάντως, να είναι εφέσιμη. Αν η απόφαση παραμείνει ως έχει, η ΑΕΚ θα αγωνιστεί κεκλεισμέν­ων των θυρών με τον Ατρόμητο για την 9η και τον ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήμα­τος. [SID:11370168]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece