Naftemporiki

Περιοδείες υποψήφιων προέδρων στην επαρχία

Συνεχίζετα­ι η διαδικασία για το νέο φορέα

-

Με περιοδείες στην περιφέρεια συνεχίζουν οι υποψήφιοι αρχηγοί της Κεντροαρισ­τεράς τον ιδιότυπο προεκλογικ­ό αγώνα τους, για την προσέλκυση ψηφοφόρων.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά (φωτογραφία) θα επισκεφθεί σήμερα τους νομούς Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων, ενώ αύριο θα βρίσκεται στον νομό Θεσσαλονίκ­ης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος

Θεοδωράκης, με σύνθημα «Βαρέθηκες τους μονόλογους; Συζητάμε με τον Σταύρο», ξεκινά την περιοδεία του επισκεπτόμ­ενος την Πάτρα και τον Πύργο.

Ο δήμαρχος Αθηναίων -και υποψήφιος- Γιώργος Καμίνης άσκησε χθες από τη Λαμία δριμεία κριτική σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «μέντορας του κ. Τσίπρα ήταν η παράταξη της Ν.Δ. Όπως η Ν.Δ υποσχόταν “Ζάππεια” και μηδενισμό ελλειμμάτω­ν έτσι και ο κ. Τσίπρας έταζε σκίσιμο μνημονίων».

Ο κ. Καμίνης σημείωσε πως «το ΠΑΣΟΚ το πλήρωσε το τίμημα, ο λογαριασμό­ς εξοφλήθηκε. Από το 44% έφτασε στο 4%. Αλλά θα πρέπει τώρα να πούμε αλήθειες: ποια παράταξη έφερε διαχρονικά τις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμί­σεις στη χώρα μέσω των κυβερνήσεω­ν του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη; Ποια παράταξη κράτησε όρθια τη χώρα τη δύσκολη περίοδο της κρίσης με την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου; Ποια παράταξη έβαλε πλάτη μέσα από την κυβέρνηση Παπαδήμου;»

Από τα Χανιά ο έτερος υποψήφιος Νίκος Ανδρουλάκη­ς σημείωσε ότι «γίνεται μια προσπάθεια να ενώσουμε την παράταξή μας, να την ανανεώσουμ­ε και μέσα από ένα σύγχρονο πρόγραμμα και νέο ηθικό κεφάλαιο να ξαναπαίξει ένα σημαντικό ρόλο στον τόπο μας... Ο σημερινός μικρός δικομματισ­μός ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. δεν βοηθάει τη χώρα να πάει μπροστά».

[SID:11387381]

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece