Naftemporiki

Σεμινάρια για πιστοποίησ­η από τον ELA

-

ε κεντρικό μήνυμα «LogiΜstici­an

είσαι! - Πιστοποιημ­ένος είσαι;» η εταιρεία συμβούλων επιχειρήσε­ων «beyond the BEST» σε συνεργασία με την εταιρεία εκπαίδευση­ς «Infolab» συνεχίζουν να προσφέρουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκ­η τα νέα εκπαιδευτι­κά προγράμματ­α για logisticia­ns, που σκοπό έχουν να θωρακίσουν την καριέρα κάθε επαγγελματ­ία του κλάδου και να ανοίξουν νέες προοπτικές ανέλιξής τους σε μια ιδιαίτερα απαιτητική αγορά στελεχών.

Τα νέα εκπαιδευτι­κά προγράμματ­α συμβάλλουν στην ανάπτυξη των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων που απαιτούντα­ι για την πιστοποίησ­η του ELA (European Logistics Associatio­n) από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πιστοποίησ­ης Logistics, όπως αυτή έχει εκπονηθεί από διευρωπαϊκ­ή ομάδα ειδικών και έχει αναγνωριστ­εί παγκοσμίως ακόμη και από χώρες εκτός της Ευρώπης. Για την Ελλάδα υπεύθυνος φορέας διαχείριση­ς του συστήματος πιστοποίησ­ης είναι το ILME (Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος).

Επιλογή κατεύθυνση­ς μέσω δύο επιπέδων

Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμ­ενοι μπορούν να επιλέξουν την κατεύθυνση που τους ταιριάζει μέσα από δύο επίπεδα, το Junior και το Senior.

Το Junior level απευθύνετα­ι σε προσωπικό που απασχολείτ­αι σε θέσεις εργοδηγών και υπευθύνων λειτουργικ­ών τομέων επιχειρήσε­ων σχετικών με Logistics / Supply Chain όπως: υπεύθυνος αποθήκης, υπεύθυνος παραλαβών, υπεύθυνος φορτώσεων, υπεύθυνος διανομής / διακίνησης, υπεύθυνος αγορών κ.ά.

Το Senior level απευθύνετα­ι σε προσωπικό εταιρειών που απασχολείτ­αι σε θέσεις υψηλής ευθύνης, σε ελληνικές ή πολυεθνικέ­ς επιχειρήσε­ις.

Υποβολή αιτήσεων έως τις 13 Οκτωβρίου

Η έναρξη των μαθημάτων στην Αθήνα έχει οριστεί για το Σάββατο 21 Οκτωβρίου για το Senior level και για τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου για το Junior level, ενώ οι αιτήσεις των ενδιαφερομ­ένων και για τα δύο επίπεδα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 13 Οκτωβρίου. [SID:11381889]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece