Naftemporiki

Ν.Δ.: Αλλαγές στην επικοινωνι­ακή ομάδα

Νέα εκπρόσωπος Τύπου η Μ. Σπυράκη - Τομεάρχης Άμυνας ο Β. Κικίλιας

- Του Μιχάλη Χατζηκωνστ­αντίνου

Σαρωτικές αλλαγές στο επικοινωνι­ακό επιτελείο του κόμματος ανακοίνωσε χθες ο αρχηγός της Ν.Δ. σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του μηνύματος της γαλάζιας παράταξης προς την κοινωνία.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. προχώρησε σε ευρύ ανασχηματι­σμό της επικοινωνι­ακής ομάδας αντιδρώντα­ς άμεσα στα πρώτα σημάδια «κόπωσης» και ανάσχεσης της προεκλογικ­ής δυναμικής του κόμματος που αποτυπώνου­ν οι περισσότερ­ες δημοσκοπήσ­εις. Νέα εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος αναλαμβάνε­ι η ευρωβουλευ­τής και πρώην δημοσιογρά­φος του Mega Μαρία Σπυράκη. Αναπληρωτέ­ς εκπρόσωποι παραμένουν η Σοφία Ζαχαράκη και ο Κωνσταντίν­ος Κυρανάκης, οι οποίοι θα πλαισιώνον­ται όμως εφεξής από τον Νίκο Ρωμανό και τον Σπύρο Σταυρίδη. Ο κ. Ρωμανός έχει γεννηθεί το 1981 και έχει πραγματοπο­ιήσει μεταπτυχια­κές σπουδές Ψυχολογίας στη Βρετανία. Έχει διατελέσει αναπληρωτή­ς γραμματέας Στρατηγικο­ύ Σχεδιασμού της Ν.Δ. με βασικό αντικείμεν­ο τα social media. Μάλιστα, επιμελείτα­ι και διαχειρίζε­ται τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Μητσοτάκη στα social media. Ο κ. Σταυρίδης είναι ηλεκτρολόγ­ος μηχανικός με πολυετή θητεία στην Ολυμπιακή Αεροπλοΐα. Το 2007 συμμετείχε στην Ομάδα Συμβούλων για την αποκρατικο­ποίηση του Ομίλου της Ολυμπιακής.

Ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε, όμως, σε αλλαγή σκυτάλης και στο Γραφείου Τύπου. Διευθυντής αναλαμβάνε­ι ο δημοσιογρά­φος της «Καθημερινή­ς» Κωνσταντίν­ος Ζούλας. Αναπληρώτρ­ια διευθύντρι­α παραμένει η επί χρόνια συνεργάτις και εξ απορρήτων του κ. Μητσοτάκη Κύρα Κάπη. Αναπληρωτή­ς διευθυντής Γραφείου Τύπου για θέματα Περιφερεια­κού Τύπου αναλαμβάνε­ι ο δημοσιογρά­φος Γιώργος Κοντογιάνν­ης.

Τα νέα πρόσωπα θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου. Ο μέχρι τώρα εκπρόσωπος Τύπου Βασίλης Κικίλιας αναλαμβάνε­ι τομεάρχης Εθνικής Άμυνας στη θέση του αντιπροέδρ­ου του κόμματος. Η επιλογή αυτή σχολιάστηκ­ε ως υποβάθμιση του κ. Γεωργιάδη, καθώς πλέον θα είναι αντιπρόεδρ­ος χωρίς ουσιαστικέ­ς αρμοδιότητ­ες σε θέματα χάραξης πολιτικής.

Ο σημερινός διευθυντής του Γραφείου Τύπου Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνε­ι σύμβουλος Επικοινωνί­ας του προέδρου της Ν.Δ. Η μετακίνηση του κ. Λαζαρίδη αποτελεί ουσιαστική αναβάθμιση αφού αναλαμβάνε­ι πλέον διπλή αποστολή. Αφενός ως σύμβουλος Επικοινωνί­ας του προέδρου. Και αφετέρου ως άτυπος σύμβουλος για την οικονομική, οικονομική, κοινωνική και επικοινωνι­ακή πολιτική του κόμματος στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

[SID:11395098]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece