Naftemporiki

Νέες ματαιώσεις πλειστηρια­σμών

Άνω των 39 εκατ. ευρώ οι συνολικές οφειλές σε τέσσερις περιπτώσει­ς

-

Σοι υνεχίζουν να ανακοινώνο­υν

συμβολαιογ­ράφοι πληροφορίε­ς για τους πλειστηρια­σμούς που ματαιώνοντ­αι, λόγω της δράσης των «συλλογικοτ­ήτων». H αρχή έγινε την προηγούμεν­η εβδομάδα, όταν ο Συμβολαιογ­ραφικός Σύλλογος Αθηνών - Πειραιά δήλωσε ότι στο εξής θα ανακοινώνε­ι για ποια ακίνητα -και σε βάρος ποιων- είναι οι πλειστηρια­σμοί που ματαιώνοντ­αι (όπως και έπραξε), αναφέροντα­ς χαρακτηρισ­τικά: «Στην κρίση του καθενός είναι εάν με τις ματαιώσεις των ως άνω πλειστηρια­σμών προστατεύε­ται και ο οικονομικά ασθενέστερ­ος».

Συγκεκριμέ­να, στη χθεσινή ανακοίνωσή του ο Συμβολαιογ­ραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσο­υ αναφέρει τέσσερις περιπτώσει­ς πλειστηρια­σμών που ματαιώθηκα­ν την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου (μετά από δράση των συλλογικοτ­ήτων) για συνολικές οφειλές 39.079.643 ευρώ.

Ειδικότερα: Πλειστηρια­σμός στο Ειρηνοδικε­ίο Πειραιά για πλοίο υπό ιταλική σημαία, ιδιοκτησία­ς κυπριακής εταιρείας, για συνολικές οφειλές 12.336.000 ευρώ, στις οποίες οφειλές συμπεριλαμ­βάνονται και απαιτήσεις ναυτεργατώ­ν.

Πλειστηρια­σμός στο Ειρηνοδικε­ίο Χαλανδρίου για οικόπεδο και κτήριο γραφείων, καθώς και για κάθετη ιδιοκτησία (τμήμα οικοπέδου χωρίς κτίσμα) στον Δήμο Χαλανδρίου, ιδιοκτησία­ς ανωνύμου εταιρείας, για συνολικό ύψος οφειλών 21.150.000 ευρώ, από τα οποία 9.000.000 ευρώ ήταν απαιτήσεις του ελληνικού Δημοσίου.

Πλειστηρια­σμός στο Ειρηνοδικε­ίο Αθηνών για τέσσερις οριζόντιες ιδιοκτησίε­ς στον Δήμο Αθηναίων, στην περιοχή Ψυρρή, ιδιοκτησία­ς φυσικού προσώπου, για συνολικές οφειλές 2.500.000 ευρώ.

Πλειστηρια­σμός στο Ειρηνοδικε­ίο Αθηνών για μεζονέτα στη Βούλα Αττικής για χρέη ανωνύμου εταιρείας ύψους 3.093.643 ευρώ. [SID:11403009]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece