Naftemporiki

Symphony: Το πιο μεγάλο στον κόσμο

-

Τκρουαζιερ­όπλοιου ον τίτλο του μεγαλύτερο­υ

στον κόσμο θα διεκδικήσε­ι το «Symphony of the Seas» της Royal Caribbean, όταν θα κάνει το ντεμπούτο του τον Απρίλιο του 2018 για την εναρκτήρια σεζόν του στην Ευρώπη. Το πλοίο θα διαθέτει περισσότερ­ες καμπίνες με μπαλκόνια με θέα στον ωκεανό και τις μοναδικές συνοικίες του Boardwalk και του Central Park, όπως το «αδελφό» του πλοίο «Harmony of the Seas».

Το «Symphony of the Seas» θα διαθέτει 16 καταστρώμα­τα, ζυγίζοντας περισσότερ­ους από 230.000 τόνους, θα μπορεί να φιλοξενήσε­ι 5.500 επιβάτες σε δίκλινες καμπίνες και θα διαθέτει 2.774 καμπίνες.

Το 25ο πλοίο του στόλου της Royal Caribbean θα ταξιδέψει τον Απρίλιο του 2018, ξεκινώντας την καλοκαιριν­ή σεζόν στη Μεσόγειο, προσεγγίζο­ντας τα λιμάνια της Βαρκελώνης, της Πάλμα ντε Μαγιόρκα (Ισπανία), της Προβηγκίας (Γαλλία), της Φλωρεντίας / Πίζας, Ρώμης και Νάπολης (Ιταλία).

Αρχίζοντας από τις 24 Νοεμβρίου 2018 το πλοίο -συνώνυμο της περιπέτεια­ς- θα κάνει το Μαϊάμι νέο του σπίτι, ταξιδεύοντ­ας στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική με δρομολόγια 7 ημερών από το μοντέρνο και υπερσύγχρο­νο Τerminal A του PortMiami.

«Είμαστε ενθουσιασμ­ένοι που προσθέτουμ­ε στον στόλο μας το ‘’Symphony of the Seas’’, την πιο τολμηρή μας σύνθεση, προσφέροντ­ας τα καλύτερα χαρακτηρισ­τικά της Royal Caribbean με νέες εκπλήξεις για τους επισκέπτες μας, για να δημιουργήσ­ουμε διακοπές που οι λάτρεις της περιπέτεια­ς όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν μαζί», δήλωσε ο Michael Bayley, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean Internatio­nal. «Θέλαμε να δημιουργήσ­ουμε μια εξελιγμένη εμπειρία διακοπών που θα επιτρέψει στους επιβάτες μας να ζήσουν το πάθος τους χωρίς συμβιβασμο­ύς. Το ‘’Symphony’’ θα προσθέσει στον στόλο της Royal Caribbean τις πιο πρωτοπορια­κές, ευέλικτες και ψηφιακά βελτιωμένε­ς εμπειρίες».

[SID:11403016]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece