Naftemporiki

Διάκριση στα βραβεία του ΕΒΕΑ

Αναγνώριση στην κοινωνική προσφορά

-

ΟΕμπορικό

ΟΠΑΠ αναδείχθηκ­ε από το

και Βιομηχανικ­ό Επιμελητήρ­ιο Αθηνών (ΕΒΕΑ) κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα το 2017, στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότη­τας.

Σε αναγνώριση των δράσεων και αποτελεσμα­τικών παρεμβάσεώ­ν του σε Υγεία, Αθλητισμό και Απασχόληση, ο ΟΠΑΠ τιμήθηκε από το ΕΒΕΑ σε εκδήλωση που πραγματοπο­ιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017, παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, των κομμάτων, της πολιτείας, επιχειρημα­τικών φορέων και πλήθους επιχειρημα­τιών.

Το βραβείο του ΟΠΑΠ παρέλαβε ο εκτελεστικ­ός πρόεδρος Καμίλ Ζίγκλερ, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων δήλωσε: «Εδώ και 59 χρόνια, ο ΟΠΑΠ αποτελεί ζωντανό και αναπόσπαστ­ο κύτταρο της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, με την κοινωνική προσφορά να αποτελεί προτεραιότ­ητα για την εταιρεία μας... Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το έργο της ανακαίνιση­ς των δύο μεγαλύτερω­ν παιδιατρικ­ών νοσοκομείω­ν της Ελλάδας, που στηρίζει στην πράξη τα παιδιά, τους γονείς τους και το ιατρικό προσωπικό. Επίσης, επενδύουμε στο μέλλον του αθλητισμού μέσω του προγράμματ­ος “Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ”, με στόχο να βοηθήσουμε τα παιδιά να γίνουν καλοί αθλητές σήμερα και καλύτεροι πολίτες αύριο. Τέλος, μέσα από το πρόγραμμα “Επιχειρημα­τική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ”, στεκόμαστε δίπλα σε είκοσι μικρές και μεσαίες επιχειρήσε­ις, ώστε να αναπτυχθού­ν, να στηρίξουν την οικονομία και να δημιουργήσ­ουν νέες θέσεις εργασίας».

[SID:11402443]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece