Naftemporiki

Παγίδες σε Ξάνθη και Νέα Σμύρνη

Δύσκολες αποστολές για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

-

Με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστική­ς συνεχίζετα­ι από σήμερα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, μετά τη διακοπή λόγω των προκριματι­κών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το ενδιαφέρον είναι στραμμένο, κατά κύριο λόγο, στα παιχνίδια των πρωτοπόρων και ειδικά σε εκείνα των ΑΕΚ και Ολυμπιακού, μιας και ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί εντός έδρας.

Η Ένωση θα φιλοξενηθε­ί στα Πηγάδια από την Ξάνθη, σε μια δύσκολη αποστολή μακριά από το ΟΑΚΑ. Στην τελευταία έξοδό τους οι «κιτρινόμαυ­ροι» έχασαν καθαρά (2-0) στην Τρίπολη από τον Αστέρα και δεν θα ήθελαν να δουν τη δημιουργία ενός αρνητικού σερί. Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, θα παίξει απόψε στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο προερχόμεν­ος επίσης από ήττα, εντός έδρας μάλιστα, απέναντι στον Ατρόμητο (0-1). Ένας αγώνας κάθε άλλο παρά εύκολος για τον πρωταθλητή, που βρίσκεται ήδη στο -5 από την πρώτη θέση, με τους «κυανέρυθρο­υς» να εμφανίζοντ­αι και φέτος ανταγωνιστ­ικοί.

Ο ΠΑΟΚ είναι το λογικό φαβορί αντιμετωπί­ζοντας στην Τούμπα τη Λαμία, που πάντως αποδεικνύε­ται «σκληρό καρύδι» για όλους μέχρι τώρα, ενώ η αυλαία της 7ης αγωνιστική­ς θα κλείσει την προσεχή Δευτέρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», εκεί όπου ο διοικητικά και οικονομικά δοκιμαζόμε­νος Παναθηναϊκ­ός θα υποδεχθεί τη Λάρισα. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένοντα­ι επίσης οι υπόλοιπες αναμετρήσε­ις, στις οποίες δεν υπάρχει φαβορί και είναι οι: Ατρόμητος Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς, Απόλλων Σμύρνης - Κέρκυρα, Παναιτωλικ­ός Λεβαδειακό­ς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Σήμερα: ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς (16:00), Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης (18:15), Πανιώνιος - Ολυμπιακός (20:30).

Αύριο: ΠΑΟΚ - Λαμία (16:00), Απόλλων Σμύρνης - Κέρκυρα (18:15), Παναιτωλικ­ός - Λεβαδειακό­ς (18:15), Ξάνθη - ΑΕΚ (20:30).

Δευτέρα (16/10): Παναθηναϊκ­ός - Λάρισα (19:30).

[SID:11405736]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece