Naftemporiki

Στη Λάρισα το 15ο κατάστημα ΕΝΑ Food Cash & Carry

-

ε εξέλιξη είναι τα αναπτυΣξια­κά

σχέδια της ΑΒ Βασιλόπουλ­ος για το σήμα ΕΝΑ Food Cash & Carry, έχοντας αναπτύξει και 4ο κατάστημα στην Κεντρική Ελλάδα (ή 15ο πανελλαδικ­ά).

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η ΑΒ, ολοκληρώθη­κε η κατασκευή του πρώτου καταστήματ­ος της αλυσίδας ΕΝΑ Food Cash & Carry στη Λάρισα, το οποίο από χθες, 17 Οκτωβρίου, λειτουργεί για το τοπικό κοινό επαγγελματ­ίες μαζικής εστίασης και λιανικής πώλησης της περιοχής. Σύμφωνα με την εταιρεία, στα ράφια του νέου καταστήματ­ος προσφέρετα­ι μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε συμφέρουσε­ς τιμές.

Σημειώνετα­ι ότι το πρώτο ΕΝΑ Food Cash & Carry της Λάρισας διαθέτει χώρους πώλησης 2.200 τ.μ., καθώς και μία 25μελή ομάδα εξειδικευμ­ένων εργαζομένω­ν. Στο κατάστημα οι επαγγελματ­ίες μπορούν να βρουν οπωροπωλεί­ο, τμήμα τυριών-αλλαντικών-deli, κρεοπωλείο και παντοπωλεί­ο, τα οποία προσφέρουν περισσότερ­ους από 11.000 κωδικούς τυποποιημέ­νων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, το κατάστημα διαθέτει χώρο 70 θέσεων στάθμευσης και τέσσερα ταμεία και είναι σε θέση να προσφέρει προϊόντα και ολοκληρωμέ­νες υπηρεσίες στους επιχειρημα­τίες της Λάρισας και των γύρω περιοχών, εξυπηρετών­τας όλες τους τις ανάγκες.

Πρόκειται για το 15ο κατά σειρά κατάστημα ΕΝΑ Food Cash & Carry στη χώρα και το 4ο στην περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας και όπως τονίζει η διοίκηση της ΑΒ σε ανακοίνωσή της, το άνοιγμά του επιβεβαιών­ει την αναπτυξιακ­ή πορεία της αλυσίδας, καθώς και την εμπιστοσύν­η της στην ελληνική περιφέρεια.

[SID:11413926]

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece