Naftemporiki

Αναμονή για δύο στον Ολυμπιακό

Τι είπε για τους Γουίλτζερ και Σπανούλη

-

Πίστωση χρόνου για τον Κάιλ Γουίλτζερ ζήτησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλ­ος. Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μίλησε για το τελευταίο απόκτημα των «ερυθρολεύκ­ων», στο πλαίσιο της συνέντευξη­ς Τύπου για τη συνεργασία της ΚΑΕ με εταιρεία τεχνολογία­ς, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι ο Καναδός φόργουορντ ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας, αλλά θα χρειαστεί λίγο χρόνο έως ότου προσαρμοστ­εί στον τρόπο παιχνιδιού της.

«Πρόκειται για παίκτη που αποκτήθηκε για να μας βοηθήσει και δεν θα διαταράξει τις ισορροπίες και τη χημεία μας. Τον εντάξαμε στο ρόστερ μας διότι η χρονιά είναι απαιτητική και μεγάλη και είδα πως ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία και στον χαρακτήρα μας» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο προπονητής του Ολυμπιακού. Όσο για το πότε σκέφτεται να τον χρησιμοποι­ήσει, ο Γιάννης Σφαιρόπουλ­ος σημείωσε: «Όταν δω ότι έχει μπει στο πνεύμα της ομάδας, θα τον βάλω για να παίξει. Χρειάζεται χρόνο, οπότε δεν θα βιαστούμε να τον χρησιμοποι­ήσουμε».

Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στον τραυματία Βασίλη Σπανούλη, για τον οποίο διευκρίνισ­ε: «Βρίσκεται στο τελικό στάδιο πριν από την επανένταξή του. Θα βλέπουμε μέρα με τη μέρα πώς πηγαίνει η κατάστασή του και αναλόγως θα πράττουμε. Δεν μπορώ να απαντήσω πότε θα μπει κανονικά στις προπονήσει­ς».

Τέλος, μίλησε και για τη μεθαυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπαρτσελόν­α για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας: «Θεωρώ ότι η προσεχής αντίπαλός μας θα αντιδράσει διότι προέρχεται από πέντε συνεχή αρνητικά αποτελέσμα­τα. Όπως είπαν ο γενικός διευθυντής και ο προπονητής της Μπαρτσελόν­α, θα είναι ένα δύσκολο ματς και για να κερδίσουμε θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας».

[SID:11448082]

 ??  ?? Στην Αθήνα αφίχθη χθες το νέο απόκτημα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Κάιλ Γουίλτζερ.
Στην Αθήνα αφίχθη χθες το νέο απόκτημα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Κάιλ Γουίλτζερ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece