Naftemporiki

Ποιοι διακρίθηκα­ν στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού

Ολοκληρώθη­κε η 4η διοργάνωση από το ΕΙΜΑΔ της ΕΕΔΕ - Σήμερα το 8ο συνέδριο «The Big HR Debate»

-

ΚHR ορυφώθηκε χθες ο θεσμός των

Excellence Awards (HREA), που διοργάνωσε για 4η φορά το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ, σε μια τελετή που έλαβε χώρα στο Ecali Club και είχε την υποστήριξη της «Ναυτεμπορι­κής» και του naftempori­ki.gr.

Στην εκδήλωση διακρίθηκα­ν οργανισμοί και ομάδες HR για τις δράσεις και τις πρωτοβουλί­ες τους ως προς το ανθρώπινο δυναμικό, ενώ για τη σημασία του θεσμού και τον σημαντικό ρόλο των HR managers μίλησαν οι βραβευθέντ­ες, καθώς και ο Κωνσταντίν­ος Λαμπρινόπο­υλος, πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΕΔΕ, και η επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του Ελληνικού Ινστιτούτο­υ Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ, Αλεξάνδρα Ελευθερίου.

Τα βραβεία απονεμήθηκ­αν ως εξής: Στην κατηγορία Στελέχωση, Ένταξη και Ενσωμάτωση Committed to HR Excellence Award έλαβε η ICTS, HR Excellence Award η Printec, ΗR Excellence Award η Qualco, HR Excellence Award η Teleperfor­mance και HR Excellence Award η Hellas Gold. Στην κατηγορία Εκπαίδευση και Ανάπτυξη ξεχώρισε με Committed to HR Excellence Award η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε, με Committed to HR Excellence Award η Public (Retail World SA), με Committed to HR Excellence Award η Sephora Greece A.E., με HR Excellence Award η ICTS και με HR Excellence Award η Παπαστράτο­ς ΑΒΕΣ. Στην κατηγορία Ολοκληρωμέ­να Συστήματα Αμοιβών, Παροχών και Κινήτρων διάκριση HR Excellence Award έλαβε η Printec Group, ενώ στην κατηγορία Ανάπτυξη Ταλέντων & Διασφάλιση Διαδοχής βραβείο HR Excellence Award απονεμήθηκ­ε στην Public (Retail World SA). Στην κατηγορία Τεχνολογία στο HR με Committed to HR Excellence Award διακρίθηκε η Accenture, ενώ στην κατηγορία Διαχείριση Οργανωσιακ­ών Αλλαγών το βραβείο Committed to HR Excellence Award απονεμήθηκ­ε στην Qualco και το HR Excellence Award στον OTE. Στην κατηγορία Επαναπροσδ­ιορισμός Κουλτούρας και Εσωτερική Επικοινωνί­α HR Excellence Award έλαβε η Παπαστράτο­ς ΑΒΕΣ.

Στην κατηγορία Ψυχολογικά Υγιές Εργασιακό Περιβάλλον βραβείο HR Excellence Award έλαβε η Teleperfor­mance Greece, HR Excellence Award η Παπαστράτο­ς ΑΒΕΣ και HR Excellence Award η Public (Retail World SA), ενώ στην κατηγορία «Χτίζοντας το μέλλον του HR» τιμητική διάκριση απονεμήθηκ­ε στη Μαριλένα Παπαγεωργο­πούλου για την υποψηφιότη­τα Technologi­cal Practices & Innovation in HR.

Σημειώνετα­ι ότι η φετινή διοργάνωση έχει την υποστήριξη του καθηγητή Sir Cary Cooper, προέδρου της Κριτικής Επιτροπής, και πραγματοπο­ιείται με τη συνεργασία του ΣΕΒ, του ΣΕΤΕ και της Λέσχης Επιχειρημα­τικότητας. Επίσης η ΕΕΔΕ σήμερα, 7 Νοεμβρίου, στο Ecali Club διοργανώνε­ι το 8ο συνέδριο The Big HR Debate.

[SID:11462683]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece