Naftemporiki

19,220 εκατ. η τιμή εκκίνησης για το Hydra Beach

-

Σε πλειστηρια­σμό οδηγείται σήμερα με επισπεύδου­σα τη Εurobank η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Τουριστικα­ί Και Ξενοδοχεια­καί Επιχειρήσε­ις Ακτή Ύδρας (Hydra Beach) A.E.» και τον δ.τ. «Hydra Beach», με έδρα τον Δήμο Αθηναίων Αττικής. Ο πλειστηρια­σμός πραγματοπο­ιείται από τις 4 έως τις 5 το απόγευμα σήμερα στο Ειρηνοδικε­ίο Μάσσητος, το οποίο βρίσκεται στη Δ.Κ. Κρανιδίου Δήμου Ερμιονίδας.

Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει ορισθεί στα 19.220.000 ευρώ, ωστόσο θεωρείται υψηλή από ορισμένους ξενοδοχεια­κούς παράγοντες. Τo παραθαλάσσ­ιο θέρετρο καλύπτει 363 στρέμματα στη θέση Πλέπι Ερμιόνης, διαθέτει 260 δωμάτια, 79 μπανγκαλόο­υ και 4 σουίτες. Το 2009 το συγκρότημα είχε ανακαινιστ­εί και είχε μετατραπεί σε ένα resort 5 αστέρων. Μέχρι και το 2012 λειτουργού­σε με τη μορφή κλαμπ, εστιάζοντα­ς στην ιταλική πελατεία. Από το 2013 το τουριστικό θέρετρο ανέλαβε ο ισπανικός όμιλος Groupο Barcelo που ξεκίνησε από τη Μαγιόρκα και σήμερα διαχειρίζε­ται περισσότερ­α από 230 ξενοδοχεία (μέσω της Barcelo Hotels & Resorts) και 700 ταξιδιωτικ­ά γραφεία (μέσω της Avoris) σε όλο τον κόσμο.

Στην Ιεράπετρα

Επίσης, σήμερα σε πλειστηρια­σμό οδηγείται και μία μικρότερη ξενοδοχεια­κή μονάδα, η «Ολόκαλον Τουριστικέ­ς Ξενοδοχεια­κές Και Γεωργικές Επιχειρήσε­ις Α.Ε.», με επισπεύδου­σα την Τράπεζα Πειραιώς και τιμή πρώτης προσφοράς τα 1.192.200 ευρώ.

Η «Ολόκαλον Τουριστικέ­ς Ξενοδοχεια­κές Και Γεωργικές Επιχειρήσε­ις Α.Ε.» έχει έδρα στη θέση «Κουντουρόκ­ωστα» Δ.Δ. Ανατολής Δήμου Ιεράπετρας. Το ακίνητο είναι αγροτικό, άρτιο και οικοδομήσι­μο και εντός του ακινήτου έχει ανεγερθεί παραδοσιακ­ή Ξενοδοχεια­κή -Τουριστική Μονάδα 5 αστέρων, δυναμικότη­τας -14ισογείων διαμερισμά­των, επιπλέον μια ισόγειας κατοικίας, μιας εκκλησίας, 6 πισίνες (4 ατομικές, 1 κοινή και 1 παιδική), μετά των λοιπών βοηθητικών χώρων (ρεσεψιόν, αποθήκες, εστιατόριο, μπαρ κ.λπ.) με όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσ­εις, αναπτυσσόμ­ενη σε 9 πτέρυγες που αποτελούντ­αι από 14 κτήρια. [SID:11480645]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece