19,220 εκατ. η τιμή εκκίνησης για το Hydra Beach

Naftemporiki - - Επιχειρησεισ -

Σε πλειστηριασμό οδηγείται σήμερα με επισπεύδουσα τη Εurobank η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Τουριστικαί Και Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Ακτή Ύδρας (Hydra Beach) A.E.» και τον δ.τ. «Hydra Beach», με έδρα τον Δήμο Αθηναίων Αττικής. Ο πλειστηριασμός πραγματοποιείται από τις 4 έως τις 5 το απόγευμα σήμερα στο Ειρηνοδικείο Μάσσητος, το οποίο βρίσκεται στη Δ.Κ. Κρανιδίου Δήμου Ερμιονίδας.

Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει ορισθεί στα 19.220.000 ευρώ, ωστόσο θεωρείται υψηλή από ορισμένους ξενοδοχειακούς παράγοντες. Τo παραθαλάσσιο θέρετρο καλύπτει 363 στρέμματα στη θέση Πλέπι Ερμιόνης, διαθέτει 260 δωμάτια, 79 μπανγκαλόου και 4 σουίτες. Το 2009 το συγκρότημα είχε ανακαινιστεί και είχε μετατραπεί σε ένα resort 5 αστέρων. Μέχρι και το 2012 λειτουργούσε με τη μορφή κλαμπ, εστιάζοντας στην ιταλική πελατεία. Από το 2013 το τουριστικό θέρετρο ανέλαβε ο ισπανικός όμιλος Groupο Barcelo που ξεκίνησε από τη Μαγιόρκα και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 230 ξενοδοχεία (μέσω της Barcelo Hotels & Resorts) και 700 ταξιδιωτικά γραφεία (μέσω της Avoris) σε όλο τον κόσμο.

Στην Ιεράπετρα

Επίσης, σήμερα σε πλειστηριασμό οδηγείται και μία μικρότερη ξενοδοχειακή μονάδα, η «Ολόκαλον Τουριστικές Ξενοδοχειακές Και Γεωργικές Επιχειρήσεις Α.Ε.», με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς και τιμή πρώτης προσφοράς τα 1.192.200 ευρώ.

Η «Ολόκαλον Τουριστικές Ξενοδοχειακές Και Γεωργικές Επιχειρήσεις Α.Ε.» έχει έδρα στη θέση «Κουντουρόκωστα» Δ.Δ. Ανατολής Δήμου Ιεράπετρας. Το ακίνητο είναι αγροτικό, άρτιο και οικοδομήσιμο και εντός του ακινήτου έχει ανεγερθεί παραδοσιακή Ξενοδοχειακή -Τουριστική Μονάδα 5 αστέρων, δυναμικότητας -14ισογείων διαμερισμάτων, επιπλέον μια ισόγειας κατοικίας, μιας εκκλησίας, 6 πισίνες (4 ατομικές, 1 κοινή και 1 παιδική), μετά των λοιπών βοηθητικών χώρων (ρεσεψιόν, αποθήκες, εστιατόριο, μπαρ κ.λπ.) με όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, αναπτυσσόμενη σε 9 πτέρυγες που αποτελούνται από 14 κτήρια. [SID:11480645]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece

© PressReader. All rights reserved.