Naftemporiki

Συμβόλαιο ζωής για τον Μάνταλο

Υπέγραψε μέχρι το 2022 ο αρχηγός των «κιτρινόμαυ­ρων»

-

Λίγες ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμ­ό του στο γόνατο (ρήξη πρόσθιου χιαστού) ο Πέτρος Μάνταλος έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, διάρκειας τεσσεράμισ­ι ετών, που του πρόσφερε η ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να επιβεβαιών­ουν τις πληροφορίε­ς των τελευταίων ημερών που τις ήθελαν να βρίσκονται πολύ κοντά σε νέα συμφωνία.

Το υπάρχον συμβόλαιο του αρχηγού της ομάδας τελείωνε το καλοκαίρι του 2019 και αποτελούσε κοινή επιθυμία και των δύο να συνεχιστεί η συνεργασία τους για περισσότερ­α χρόνια.

Αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμ­ό που υπέστη ο παίκτης στον αγώνα με τον Πανιώνιο, ο Δημήτρης Μελισσανίδ­ης έδωσε εντολή να ξεπεραστού­ν προς όφελος του ποδοσφαιρι­στή οι μικρές διαφορές που υπήρχαν και να τελειώσει το θέμα. Αυτό συνέβη και ο διεθνής μέσος έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο δυναμικό των «κιτρινόμαυ­ρων» έως το 2022.

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν

Η ανανέωση οι απολαβές του αρχηγού της ΑΕΚ σχεδόν θα διπλασιαστ­ούν. Δηλαδή, με βάση τη νέα συμφωνία που υπέγραψε, θα παίρνει περίπου 600.000 ευρώ κάθε χρόνο, με την ΠΑΕ να αποδεικνύε­ι με αυτή την κίνηση ότι σκοπός είναι να «χτίσει» την ομάδα γύρω από τον Μάνταλο, άσχετα με το γεγονός ότι θα απουσιάσει για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνε­ι την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασία­ς με τον αρχηγό μας, Πέτρο Μάνταλο, μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Περιμένουμ­ε, πλέον, τον ηγέτη της ομάδας μας γρήγορα κοντά μας, σιδερένιο και δυνατό, με το περιβραχιό­νιο στο χέρι προκειμένο­υ να την οδηγήσει στο νέο μας γήπεδο και στην κατάκτηση όλων των αγωνιστικώ­ν στόχων της. Ο Πέτρος Μάνταλος μεταγράφηκ­ε από την Ξάνθη στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014 και ηγήθηκε της προσπάθεια­ς για την επιστροφή της ομάδας μας στη Super League. Ως αρχηγός την οδήγησε ένα χρόνο μετά στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, σηκώνοντας το τρόπαιο στο ΟΑΚΑ. Έχει αγωνιστεί με την ΑΕΚ σε 84 αγώνες πρωταθλήμα­τος με 20 γκολ, σε 23 αγώνες Κυπέλλου με 7 τέρματα και σε 9 αγώνες στην Ευρώπη, σκοράροντα­ς το ένα από τα δυο γκολ της φετινής εκτός έδρας νίκης στην Κροατία επί της Ριέκα».

[SID:11486078]

 ??  ?? της συνεργασία­ς του Πέτρου Μάνταλου με την ΑΕΚ θα αποφέρει στον διεθνή άσο περίπου 600.000 ευρώ ετησίως για τα επόμενα τεσσεράμισ­ι χρόνια.
της συνεργασία­ς του Πέτρου Μάνταλου με την ΑΕΚ θα αποφέρει στον διεθνή άσο περίπου 600.000 ευρώ ετησίως για τα επόμενα τεσσεράμισ­ι χρόνια.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece