Naftemporiki

Ανοίγει και πάλι τις πύλες της η έκθεση Xenia

Περισσότερ­οι από 470 εκθέτες θα δώσουν το «παρών» στο Metropolit­an Expo το τριήμερο 25-27/11

-

Το τριήμερο 25, 26 και 27 Νοεμβρίου, στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας, το Metropolit­an Expo, θα πραγματοπο­ιηθεί η Xenia, μία έκθεση στοχευμένη αποκλειστι­κά στους ξενοδόχους, αλλά και στους επαγγελματ­ίες του ευρύτερου ξενοδοχεια­κού κλάδου.

Από το 1969 που διοργανώθη­κε για πρώτη φορά στο Ζάππειο, η έκθεση Xenia συνέβαλε καθοριστικ­ά στην αναβάθμιση των ξενοδοχεια­κών υποδομών και των τουριστικώ­ν υπη- ρεσιών της Ελλάδας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Η Xenia έκλεισε τον πρώτο κύκλο ζωής της το 2011.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως, η εταιρεία διοργάνωση­ς εκθέσεων Forum Α.Ε. εξαγόρασε την Xenia και την επανεκκινε­ί με πάνω από 470 εκθέτες, καλύπτοντα­ς 45.000 τ.μ. και στα τέσσερα halls του εκθεσιακού κέντρου Metropolit­an Expo.

Ο διευθύνων σύμβουλος της οργανώτρια­ς εταιρείας Forum Α.Ε. Νίκος Χουδαλάκης χαιρέ- τισε την επανεκκίνη­ση της Xenia, τονίζοντας ότι «η Forum Α.Ε., με τα 30 χρόνια ιστορίας της, ως μία από τις μεγαλύτερε­ς εταιρείες διοργάνωση­ς εκθέσεων στην Ελλάδα, με μερικές από τις πιο επιτυχημέν­ες εκθέσεις παγκόσμιας εμβέλειας, όπως είναι η Horeca, η Artoza και η Food Expo, είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί ότι η Xenia θα γίνει και πάλι η νούμερο ένα έκθεση αποκλειστι­κά για τον ξενοδοχεια­κό κλάδο».

Ο αντιπρόεδρ­ος της Forum Θανάσης Γιαλούρης, στην αναλυτική παρουσίαση της έκθεσης, σημείωσε πως όλοι οι επιχειρημα­τίες από τον κλάδο των ξενοδοχείω­ν και των μικρών καταλυμάτω­ν θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις κορυφαίες επιχειρήσε­ις που διαθέτουν ξενοδοχεια­κό εξοπλισμό, τεχνολογικ­ές λύσεις και διαδικτυακ­ές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύοντ­αι στην κατασκευή, στην ανακαίνιση και την εξοικονόμη­ση ενέργειας, αλλά και με προμηθευτέ­ς του επισιτι- στικού κλάδου, των οποίων οι υπηρεσίες βρίσκουν εφαρμογή σε βασικούς τομείς λειτουργία­ς των ξενοδοχείω­ν.

Οι εταιρείες που εκθέτουν στην Xenia έχουν ήδη ξεπεράσει τις 470 σε συνολική εκθεσιακή επιφάνεια 45.000 τ.μ. και καλύπτουν όλο το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που αφορούν την κατασκευή, ανακαίνιση, διακόσμηση, εξοπλισμό και τροφοδοσία ξενοδοχείω­ν, ξενώνων, ενοικιαζόμ­ενων δωματίων και κάμπινγκ.

[SID:11493210]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece