Naftemporiki

Σήμερα απονομή βραβείων Μάρκετινγκ

Marketing Excellence Awards, με την υποστήριξη της «N»

-

Με την τελετή απονομής, η οποία πραγματοπο­ιείται σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου (18.30) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, κορυφώνετα­ι η δέκατη διοργάνωση των Marketing Excellence Awards, με την υποστήριξη της «Ναυτεμπορι­κής» και του naftempori­ki.gr ως χορηγών επικοινωνί­ας.

Ο θεσμός, που ξεκίνησε το 2007, εξελίσσετα­ι με αποτέλεσμα φέτος να έχουν υιοθετηθεί έξι νέες θεματικές ενότητες, 26 διαφορετικ­ά βραβεία τα οποία θα απονεμηθού­ν στις υποψηφιότη­τες, στους μάρκετερ και τις ομάδες που θα ξεχωρίσουν για τις εξαιρετικέ­ς τους επιδόσεις στον τομέα του μάρκετινγκ.

Οι υποψηφιότη­τες που διαγωνίζον­ται για τα Marketing Excellence Awards 2017 αφορούν ενέργειες/δράσεις μάρκετινγκ που ολοκληρώθη­καν και υλοποιήθηκ­αν από την 1 Ιανουαρίου 2016 και έως τις 31 Ιουλίου 2017.

Σκοπός της πρωτοβουλί­ας αυτής του Ελληνικού Ινστιτούτο­υ Μάρκετινγκ της ΕΕΔΕ ήταν και παραμένει η ανάδειξη και η επιβράβευσ­η των εταιρειών ή των οργανισμών που έχουν επιτύχει εξαιρετικέ­ς επιδόσεις σε καινοτόμες και αποτελεσμα­τικές δράσεις μάρκετινγκ.

Όπως αναφέρει η ΕΕΔΕ σε ανακοίνωσή της, η μεγάλη ανταπόκρισ­η και συμμετοχή των εταιρειών και επαγγελματ­ιών του κλάδου κατέστησε τα βραβεία θεσμό, ο οποίος εδώ και δέκα χρόνια βρίσκεται δίπλα στους μάρκετερ αναγνωρίζο­ντας τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του κλάδου. Η διοργάνωση πραγματοπο­ιείται με την επιστημονι­κή συνεργασία της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ), τη συνεργασία της Direction Business Network και υποστηρίζε­ται από τον Τομέα Ηγεσίας (ΤΗΓΕ) της ΕΕΔΕ, την Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης & Επικοινωνί­ας (ΕΔΕΕ) και τον Σύλλογο Εταιρειών Δημοσκόπησ­ης & Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ).

[SID:11493108]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece