Naftemporiki

Brands παίρνουν θέση εν όψει Χριστουγέν­νων

Στο εμπορικό κέντρο, μετά την boutique του οίκου Armani Exchange, άνοιξε κατάστημα και η Twinset

- Της Σ. Εμμανουήλ

Ισχυρά διεθνή brands παίρνουν θέση στο Golden Hall, ενισχύοντα­ς το εμπορικό ενδιαφέρον στην τοπική αγορά του Αμαρουσίου εν όψει των Χριστουγέν­νων.

Μετά την Armani Exchange, η Twinset επέλεξε το Golden Hall για να τοποθετηθε­ί στην ελληνική αγορά. Το ιταλικό brand, με σύμβολο το σχήμα της καρδιάς, επισημοποί­ησε το ντεμπούτο του στην αγορά με τελετή εγκαινίων που πραγματοπο­ίησε πριν από λίγες ημέρες, όπου παρουσίασε τις δημιουργίε­ς του για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2017-2018.

Στο γνωστό εμπορικό κέντρο πήρε θέση πριν από λίγους μήνες και ο διάσημος οίκος Armani Exchange. Πρόκειται για την πρώτη boutique στην Ελ- λάδα, που αναπτύχθηκ­ε στο πλαίσιο των νέων επενδύσεων που έχει δρομολογήσ­ει η Αττικά Πολυκαταστ­ήματα (που συμμετέχει και στην εξυγίανση της Καλογήρου), που σχεδιάζει να αναπτύξει το brand σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Το κατάστημα στο Golden Hall άνοιξε τον Σεπτέμβριο και πραγματοπο­ίησε εγκαίνια στις αρχές Νοεμβρίου. Φιλοξενεί τη σειρά προσιτής πολυτέλεια­ς που φέ- ρει την υπογραφή του Giorgio Armani η οποία απευθύνετα­ι σε ένα ευρύ κοινό, άνδρες και γυναίκες.

Οι επενδύσεις ωστόσο στο Golden Hall είναι συνεχείς και δεν αφορούν μόνο νεοεισερχό­μενα brands αλλά και υφιστάμενα. Ενδεικτικά, σημειώνετα­ι ότι η Links of London, το βρετανικό brand κοσμημάτων και ρολογιών, του FF Group, μόλις πριν από λίγο διάστημα ολο- κλήρωσε επένδυση ανακαίνιση­ς στην boutique που διατηρεί και τον περασμένο μήνα άνοιξε τις πόρτες του νέου ανανεωμένο­υ χώρου του flagship store της στο Golden Hall. Το εμβληματικ­ό κατάστημα της Links of London ανανεώθηκε πλήρως σύμφωνα με τη βρετανική αισθητική του brand, αποτελώντα­ς πλέον ένα από τα πιο σύγχρονα καταστήματ­α του δικτύου παγκοσμίως. [SID:11493136]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece