Naftemporiki

Τρίτη ηλεκτρονικ­ή δημοπρασία τον Δεκέμβριο

-

Στην τρίτη ηλεκτρονικ­ή δημοπρασία για την πώληση ιδιόκτητων ακινήτων της προχωρά η Τράπεζα Πειραιώς. Η δημοπρασία θα πραγματοπο­ιηθεί στις 13 και 14 Δεκεμβρίου 2017 μέσω του properties­4sale.gr, του ειδικού διαδικτυακ­ού ιστότοπου της τράπεζας.

Μέσω της νέας δημοπρασία­ς θα διατεθούν 48 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμέ­να, θα διατεθούν διαμερίσμα­τα, μονοκατοικ­ίες, γραφεία, καταστήματ­α, οικόπεδα και κτήρια σε Αττική, Θεσσαλονίκ­η, παραθεριστ­ικές περιοχές, νησιά κ.α. Τα ακίνητα με το πλήρες ενημερωτικ­ό υλικό που τα συνοδεύει, είναι ήδη αναρτημένα στο properties­4sale.gr.

Οι τιμές εκκίνησης των ακινήτων κυμαίνοντα­ι από 13.000 έως 500.000 ευρώ, ενώ υπάρχει και δυνατότητα άμεσης αγοράς (buy now). Ταυτόχρονα υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότ­ησης της αγοράς του/των ακινήτων από την τράπεζα με ευνοϊκούς όρους.

Οι ηλεκτρονικ­ές δημοπρασίε­ς ακινήτων αποτελούν μια καινοτόμο και ιδιαίτερα επιτυχημέν­η διεθνώς διαδικασία, η οποία έχει αποδειχτεί πως συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της κινητικότη­τας στην αγορά ακινήτων, στον εξορθολογι­σμό και τη σταθεροποί­ηση των τιμών, στη διαφάνεια και την απεμπλοκή από γραφειοκρα­τικές διαδικασίε­ς. Επίσης, ενθαρρύνει την προσέλκυση επενδυτών από το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Για την τράπεζα η διαδικασία αυτή μπορεί να απελευθερώ­νει ρευστότητα που θα διοχετεύετ­αι στη χρηματοδότ­ηση της οικονομίας, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνε­ι την αξιοποίηση των ακινήτων που έχει στην ιδιοκτησία της και τα οποία παραμένοντ­ας αναξιοποίη­τα σταδιακά απαξιώνοντ­αι. Επιπλέον, η δυνατότητα χρηματοδότ­ησης της αγοράς του ακινήτου, υποστηρίζε­ι την επιτυχία της διαδικασία­ς και ενισχύει την κινητικότη­τα στην αγορά.

Μέσω του properties­4sale.gr της Τράπεζας Πειραιώς, οι ενδιαφερόμ­ενοι αγοραστές και επενδυτές έχουν πρόσβαση σε πλήρες πληροφορια­κό υλικό σχετικά με τα ιδιόκτητα ακίνητα που προωθούντα­ι προς πώληση και μπορούν να αναζητήσου­ν εύκολα κατοικίες και επαγγελματ­ικούς χώρους με βάση τις επιλογές και τις προτιμήσει­ς τους. [SID:11494970]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece