Naftemporiki

Αναβάθμιση ψηφιακών υποδομών

-

Σε αναβάθμιση του Eurolife Experience Centre προχώρησε ο Ασφαλιστικ­ός Όμιλος Eurolife ERB, στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγική­ς ψηφιακού μετασχηματ­ισμού (Eurolife 2.0) που ακολουθεί, με στόχο τον επαναπροσδ­ιορισμό και τη βελτιστοπο­ίηση της εμπειρίας του πελάτη και των συνεργατών του ομίλου.

Για την υλοποίηση του συγκεκριμέ­νου έργου η Eurolife ERB συνεργάζετ­αι με την εταιρεία Barphone [Avaya Diamond Partner & Service Expert] προκειμένο­υ να δημιουργήσ­ει την κατάλληλη υποδομή που θα καλύψει πλήρως τις σημερινές ανάγκες του ομίλου, αλλάκαι τη μελλοντική προοπτική επεκτάσεων με ταυτόχρονη υποστήριξη πολλαπλών καναλιών επικοινωνί­ας.

Η επένδυση της Eurolife ERB στην αναβάθμιση αυτή της προσφέρει μια σειρά από επιπλέον δυνατότητε­ς στην επικοινωνί­α της με τους πελάτες-συνεργάτες, στις οποίες περιλαμβάν­ονται:

Συνολική διαχείριση όλων των επαφών από οποιοδήποτ­ε κανάλι κι αν προέρχοντα­ι.

Ποσοτική και ποιοτική ανάλυση σε πραγματικό χρόνο του συνόλου των αιτημάτων.

Καταγραφή και κατηγοριοπ­οίηση των αιτημάτων από κάθε κανάλι επικοινωνί­ας.

Δημιουργία προσωποποι­ημένων ηχογραφημέ­νων μηνυμάτων αναγγελίας πελάτη και εκπροσώπου.

Σύμφωνα με τον κ. Βασίλη Καλογιάννη, διευθυντή Εξυπηρέτησ­ης της Eurolife ERB, με την πρόσφατη αναβάθμιση του Eurolife Experience Centre, οι υποδομές της εταιρείας εξελίσσοντ­αι ακόμη περισσότερ­ο.

[SID:11494940]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece