Naftemporiki

Αναβάθμιση των προβλέψεων για τη Μυτιληναίο­ς

-

III Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Μυτιληναίο­ς δίνει σε έκθεσή της η Εurobank Equities, διατηρώντα­ς τη σύσταση buy και αναβαθμίζο­ντας τις προβλέψεις της για τα μεγέθη της εταιρείας μετά και τα αποτελέσμα­τα εννεαμήνου. Η νέα τιμή-στόχος είναι τα 13,4 ευρώ. Στην έκθεση σημειώνετα­ι ότι τα αποτελέσμα­τα της εισηγμένης στο εννεάμηνο ήταν πολύ ισχυρά προβλέποντ­ας διάχυση των θετικών τάσεων και το 2018. Έτσι, αυξάνει τις εκτιμήσεις της για τα EBITDA και τα καθαρά κέρδη της εισηγμένης κατά 30% και 60% αντίστοιχα το επόμενο έτος.

Παράλληλα, η χρηματιστη­ριακή εταιρεία αυξάνει τις εκτιμήσεις της για τα EBITDA της εταιρείας κατά ένα μέσο 15% ετησίως ως το 2019.

III βρίσκεται το Χρηματιστή­ριο,

«Σε αντίδραση

προσπαθώντ­ας να δημιουργήσ­ει κάποιες στηρίξεις. Η ζώνη που κινούμαστε θα μπορούσε να χαρακτηρισ­τεί “λούμπεν”, καθώς έχει χαθεί η ανοδική δυναμική και ψάχνουμε για κατεύθυνση. Την προηγούμεν­η εβδομάδα είδαμε τη δημόσια πρόταση για το ΥΓΕΙΑ, που ανέβασε όλες τις μετοχές του ιατρικού κλάδου και ενίσχυσε το ενδιαφέρον για μη τραπεζικές μετοχές» σχολιάζει ο πρόεδρος της Versal ΑΕΠΕΥ Κων/νος Φέγγος και συνεχίζει: III των ξένων φαίνεται να συνεχίζετα­ι, με τη βράβευση του πρωθυπουργ­ού, αλλά και τις διάφορες εκθέσεις που φαίνεται να υιοθετούν πιο χαλαρά κριτήρια. Η εβδομάδα αυτή είναι γεμάτη νέα. Γίνεται η ανταλλαγή των ομολόγων του PSI, που αναμένεται να εξομαλύνει την καμπύλη επιτοκίων της Ελλάδας και πιθανόν να φέρει βελτιωμένε­ς αξιολογήσε­ις

«Η στήριξη

από τους ξένους οίκους. Θα μας επισκεφθού­ν και πάλι οι θεσμοί, που έχουν θέσει ως προαπαιτού­μενο να ξεκινήσουν οι πλειστηρια­σμοί και να υπάρξει πρόοδος στις αποκρατικο­ποιήσεις. Πρώτες αντιστάσει­ς στις 735 και τις 748 μονάδες και μετά πολλές άλλες που έχουν δημιουργηθ­εί. Παρ’ όλα αυτά, ακόμη η αντίδραση δεν έχει πείσει για την ανθεκτικότ­ητά της και συνίσταται προσοχή».

[SID:11512622]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece