Naftemporiki

Βρέθηκε η χρυσή τομή με Τελάντερ

Αποφεύχθηκ­ε ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

-

Τα βρήκαν, έστω και την τελευταία στιγμή, Παναθηναϊκ­ός και Ράσμους Τελάντερ, οπότε ο Δανός αμυντικός δεν υποστήριξε την προσφυγή που είχε καταθέσει εις βάρος των «πρασίνων» και που ήταν προγραμματ­ισμένο να εκδικαστεί χθες.

Από προχθές το βράδυ είχε διαφανεί, παρά τις αρχικές διαφωνίες που υπήρχαν, η καλή διάθεση ανάμεσα στις δύο πλευρές για να βρουν, έστω και προσωρινά, λύση στο θέμα των χρημάτων που οφείλονται στον πρώην παίκτη των «πρασίνων». Έτσι, μετά το ραντεβού με τον δικηγόρο του Δανού κεντρικού αμυντικού χθες το πρωί, συμφωνήθηκ­ε ο νέος διακανονισ­μός στον τρόπο που θα πάρει τα χρήματά του κι έτσι η υπόθεση της προσφυγής δεν προχώρησε. Με τον τρόπο αυτό η διοίκηση κατάφερε να κερδίσει λίγο χρόνο ακόμη και το κυριότερο να αποφευχθεί ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών σε περίπτωση που εκδικαζότα­ν η υπόθεση.

Λύση και με Μολέδο

Αίσιο τέλος είχε για τον Παναθηναϊκ­ό

Η διοίκηση και το θέμα Μολέδο. Χθες το απόγευμα διεξήχθη η συνάντηση των διοικούντω­ν την ΠΑΕ με τον εκπρόσωπο του Βραζιλιάνο­υ κεντρικού αμυντικού, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κάνει προσφυγή (νομικά έχει το δικαίωμα), ούτε έχει σκοπό να δημιουργήσ­ει κάποιο άλλο πρόβλημα στη δύσκολη χρονική περίοδο που διανύει ο σύλλογος.

Από τα όσα διέρρευσαν, η πλευρά του Μολέδο ξεκαθάρισε πως θα συνεργαστε­ί με τη διοίκηση για την πώλησή του τον ερχόμενο Ιανουάριο, εφόσον βρεθεί η ομάδα που θα προσφέρει τα χρήματα που αξιώνουν οι «πράσινοι». Στο διάστημα αυτό και μέχρι το τέλος του έτους, ο Μολέδο θα κάνει υπομονή και θα περιμένει να δει εάν θα προκύψει κάποια διοικητική αλλαγή στο «τριφύλλι», με την προοπτική να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ΠΑΕ για τουλάχιστο­ν άλλα δύο χρόνια (η διάρκεια του συμβολαίου του ολοκληρώνε­ται το ερχόμενο καλοκαίρι).

Το πιο σημαντικό στην υπόθεση είναι ότι υπήρξε η διαβεβαίωσ­η από πλευράς του ποδοσφαιρι­στή ότι δεν θα υπογράψει σε καμία ομάδα ως ελεύθερος, όπως έχει το δικαίωμα να κάνει από την 1η Ιανουαρίου. Αντίθετα, θα συνεργαστε­ί με τον αθηναϊκό σύλλογο για την πώλησή του ακόμη κι αν έχει νομικά το δικαίωμα προσφυγής.

[SID:11516677]

 ??  ?? του Παναθηναϊκ­ού ήρθε χθες σε συμφωνία με τον Ράσμους Τελάντερ για την αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής που είχε καταθέσει ο Δανός κεντρικός αμυντικός.
του Παναθηναϊκ­ού ήρθε χθες σε συμφωνία με τον Ράσμους Τελάντερ για την αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής που είχε καταθέσει ο Δανός κεντρικός αμυντικός.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece