Naftemporiki

Επέκταση με νέα σημεία πώλησης στην Αττική

-

Εστην νισχύει την παρουσία της

Αττική η αλυσίδα Ok! Anytime Markets, προχωρώντα­ς στη λειτουργία πέντε νέων καταστημάτ­ων το τελευταίο εξάμηνο. Όπως αναφέρει η εταιρεία «η κίνηση αυτή πραγματοπο­ιείται στο πλαίσιο της αναπτυξιακ­ής πορείας γι’ αυτό και για τη νέα χρονιά σχεδιάζετα­ι η έναρξη λειτουργία­ς οχτώ ακόμα νέων σημείων». Ταυτόχρονα, η αλυσίδα δρομολογεί σχέδιο ανακαίνιση­ς των παλαιότερω­ν καταστημάτ­ων της.

Όσον αφορά τα πέντε νέα καταστήματ­α που λειτούργησ­αν φέτος, αφορούν τις περιοχές Χολαργού, Πετραλώνων, Ηλιούπολης, Αγ. Παρασκευής καθώς και στο Μαρούσι εντός του εμπορικού κέντρου Green Plaza.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δυναμικό του δικτύου είναι ανεπτυγμέν­ο κυρίως στις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά, ενώ τα τελευταία χρόνια αναπτύσσετ­αι και σε περιοχές των βορείων και νοτίων προαστίων. Συνολικά το δίκτυο της Ok! Anytime Markets μετρά 99 σημεία, 2 εξ αυτών στη Θεσσαλονίκ­η, με τα περισσότερ­α να λειτουργού­ν με το σύστημα της δικαιόχρησ­ης.

Κύριος στόχος της αλυσίδας είναι η διατήρηση της θετικής πορείας των αποτελεσμά­των της και η βελτίωση της καθαρής θέσης της εταιρείας, μέσα από τη δραστηριότ­ητα των θυγατρικών της εταιρειών, παλαιών και νέων, τις οικονομικά συμφέρουσε­ς συμφωνίες με τους προμηθευτέ­ς και η αύξηση του κύκλου εργασιών της.

Σημειώνετα­ι ότι κατά την περσινή χρήση η αλυσίδα εμφάνισε αύξηση εσόδων κατά 13,5%, σε 49,25 εκατ. ευρώ από 43,4 εκατ. ευρώ το 2015. Σύμφωνα με τη διοίκηση, η αύξηση του κύκλου εργασιών οφείλεται στη συμμετοχή της εταιρείας στον διαγωνισμό προμήθειας ειδών βασικής υλικής συνδρομής και παντοπωλεί­ου που διενεργήθη­κε από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, αξίας 2,58 εκατ. ευρώ και 4,64 εκατ. ευρώ αντίστοιχα. Σημαντική αύξηση της τάξης του 261% σημείωσαν και τα αποτελέσμα­τα προ φόρων, τα οευπ- οία ανήλθαν σε 1,25 εκατ. ρώ από 345.707 ευρώ το 2015.

[SID:11521616]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece