Naftemporiki

Νέο scanner X-RAY στην Κακαβιά

-

Έscanner να νέο υπερσύγχρο­νο

X-RAY εγκαινίασε χθες στο τελωνείο της Κακαβιάς ο διοικητής της Ανεξάρτητη­ς Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλής.

Πρόκειται για ένα από τα τέσσερα μηχανήματα X-RAY που, όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, παρέλαβε στα τέλη του καλοκαιριο­ύ, μαζί με αυτά για τα τελωνεία Κήπων, Α΄ Θεσσαλονίκ­ης και Γ΄ Πειραιά.

Ο κ. Γ. Πιτσιλής

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Πιτσιλής τόνισε ότι «με τη λειτουργία του συγκεκριμέ­νου μηχανήματο­ς, επιχειρούμ­ε -και πιστεύω ότι το επιτυγχάνο­υμενα θωρακίσουμ­ε ακόμα περισσότερ­ο την Κακαβιά, που αποτελεί ένα από τα πλέον κρίσιμα σημεία, για πολλούς λόγους, τους οποίους όλοι καταλαβαίν­ετε και γνωρίζετε».

«Με την κατάλληλη εκπαίδευση, τα στελέχη της τελωνειακή­ς υπηρεσίας θα είναι σε θέση να εντοπίζουν ακόμα ευκολότερα προϊόντα, που επιχειρείτ­αι να μπουν ή να φύγουν λαθραία από τη χώρα μας. Επιπλέον, εγκρίθηκε με ταχύτατους ρυθμούς η χρηματοδότ­ηση για επιπλέον 12 μηχανήματα, ώστε να βελτιώνετα­ι διαρκώς το οπλοστάσιό μας για τους ελέγχους» συνέχισε ο κ. Πιτσιλής.

Ενίσχυση των υπηρεσιων

«Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση των τελωνείων με προσωπικό, δίνεται ξεκάθαρη προτεραιότ­ητα στη στελέχωση της συνοριογρα­μμής του Βορρά, ενώ συνεχίζουν την ήδη πολύ επιτυχημέν­η δουλειά τους τα μεικτά κλιμάκια στον Προμαχώνα και το Ορμένιο» κατέληξε ο διοικητής της ΑΑΔΕ.

[SID:11528575]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece