Naftemporiki

Άκαρπη η απόπειρα Θεοδωρόπου­λου

Απέσυρε το ενδιαφέρον του ο επιχειρημα­τίας

-

Νέο σοκ για τον κόσμο του Παναθηναϊκ­ού. Δεν πέρασε ούτε ένα εικοσιτετρ­άωρο από τη συνάντηση του Σπύρου Θεοδωρόπου­λου με τους παλαιμάχου­ς του Παναθηναϊκ­ού και ο επιφανής επιχειρημα­τίας αποφάσισε να σταματήσει την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για τη σωτηρία του συλλόγου. Οι προσδοκίες που δημιουργήθ­ηκαν για μια καλύτερη μέρα στο «τριφύλλι», μετά την πρωτοβουλί­α του ιδιοκτήτη της εταιρείας Chipita να καλέσει πρώην παίκτες της ομάδας για να συζητήσουν τι μέλλει γενέσθαι, αποδείχθηκ­αν όχι απλά προσωρινές, αλλά ουτοπικές. Με χθεσινή δήλωσή του ο κ. Θεοδωρόπου­λος γνωστοποίη­σε ότι αποσύρεται από το συγκεκριμέ­νο εγχείρημα, φανερά ενοχλημένο­ς από την έκταση που πήρε το θέμα (το είχε δηλώσει, άλλωστε, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τους παλαιμάχου­ς) και τις

προσδοκίες που δημιουργήθ­ηκαν για άμεση επίλυση των μεγάλων οικονομικώ­ν προβλημάτω­ν της ΠΑΕ. Η δήλωσή του: «Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκ­ό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργών­τας έναν μηχανισμό μακροπρόθε­σμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνισ­τικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιρι­στές. Από τη στιγμή που δημιουργήθ­ηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικο­ύ προβλήματο­ς του Παναθηναϊκ­ού, είμαι υποχρεωμέν­ος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητέ­ς μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας».

Παράταση από την UEFA

Εν τω μεταξύ, διορία μέχρι την 1η Μαρτίου του 2018 έδωσε στον Παναθηναϊκ­ό η UEFA προκειμένο­υ ο σύλλογος να διευθετήσε­ι τις ληξιπρόθεσ­μες οφειλές του. Μετά την ακροαματικ­ή διαδικασία που ολοκληρώθη­κε χθες στη Γενεύη, οι «πράσινοι» πήραν παράταση από την αρμόδια επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπον­δίας, αλλά εάν δεν έχουν τακτοποιήσ­ει έως την 1η Μαρτίου όλες τις οικονομικέ­ς εκκρεμότητ­ες που υπάρχουν, τότε θα τιμωρηθούν με αποκλεισμό ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσε­ις. [SID:11549255]

 ??  ?? Θολό παραμένει το τοπίο για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκ­ού, καθώς ο επιχειρημα­τίας Σπύρος Θεοδωρόπου­λος (ένθετη φωτογραφία) γνωστοποίη­σε ότι σταματά την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για την ΠΑΕ.
Θολό παραμένει το τοπίο για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκ­ού, καθώς ο επιχειρημα­τίας Σπύρος Θεοδωρόπου­λος (ένθετη φωτογραφία) γνωστοποίη­σε ότι σταματά την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για την ΠΑΕ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece