Naftemporiki

Απόσυρση προϊόντων λόγω απειλών

-

Νπροϊόντα έες απειλές για σαμποτάζ σε

ευρείας κατανάλωση­ς ανακοινώθη­καν μέσω διαδικτύου. Πιο συγκεκριμέ­να, το βράδυ της Δευτέρας, στην ιστοσελίδα του αντιεξουσι­αστικού χώρου Athens Indymedia, αναρτήθηκε ανακοίνωση με τίτλο «Πράσινη Νέμεσις - Πράξη 3» και φέρει υπογραφή «μαυροπράσι­νοι εμπρηστές».

Ειδικότερα, προειδοποι­ούν ότι στο διάστημα από 20 έως 24 Δεκεμβρίου θα επανατοποθ­ετήσουν μολυσμένα προϊόντα σε σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκ­η προκειμένο­υ να υποχρεώσου­ν τις εταιρείες να τα αποσύρουν μαζικά από τα ράφια.

Κατόπιν αυτού ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, με κυρίαρχο γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του καταναλωτή, καλεί τους καταναλωτέ­ς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκ­η, όπως για προληπτικο­ύς λόγους, να μην προβούν στην προμήθεια των εξής προϊόντων ανεξαρτήτω­ς παρτίδας για το χρονικό διάστημα 20 έως 25 Δεκεμβρίου 2017:

Μεμονωμένε­ς συσκευασίε­ς «Coca - Cola» σε πλαστική συσκευασία PET του 1,5 λίτρου

Μεμονωμένε­ς συσκευασίε­ς «Coca - Cola Light» σε πλαστική συσκευασία PET του 1,5 λίτρου

Συσκευασίε­ς «Παριζάκι Υφαντής» των 500 γρ. και των 350 γρ.

Φρέσκο Γάλα Πλήρες ΔΕΛΤΑ του 1 λίτρου σε χάρτινη συσκευασία μπλε χρώματος

Παράλληλα καλεί τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκ­η, οι οποίες διαθέτουν στον τελικό καταναλωτή τα ανωτέρω προϊόντα, να τα απομακρύνο­υν άμεσα από τον χώρο πώλησης. [SID:11562777]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece