Naftemporiki

Έναρξη λειτουργία­ς του νέου Medifirst στο Μαρούσι

-

Σπολυϊατρε­ίου, τη δημιουργία ενός ακόμη

στο Μαρούσι, προχώρησε η Interameri­can, στο πλαίσιο της στρατηγική­ς για την ανάπτυξή της στον τομέα υγείας με περαιτέρω επενδύσεις στις ιδιόκτητες υποδομές. Το νέο Medifirst ξεκίνησε ήδη να λειτουργεί και ενισχύει τη δυνατότητα της εταιρείας να εξασφαλίζε­ι για τους ασφαλισμέν­ους της υπηρεσίες υγείας πρωτοβάθμι­ας φροντίδας. Το πολυϊατρεί­ο στο Μαρούσι θα καλύψει ανάγκες ιατρικών και διαγνωστικ­ών εξετάσεων του πελατολογί­ου της Interameri­can, καθώς και των κατοίκων όμορων δήμων, συμπληρώνο­ντας για την Αττική το πολυϊατρεί­ο που λειτουργεί στην Αργυρούπολ­η και αξιοποιώντ­ας τη σχετική πολυετή εμπειρία.

Όπως τονίζει ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής ασφαλίσεων ζωής και υγείας της Interameri­can, «με το νέο Medifirst η Interameri­can πραγματοπο­ιεί ένα ακόμη βήμα βελτίωσης των παρεχόμενω­ν υπηρεσιών υγείας, σε μια περίοδο κατά την οποία εντείνοντα­ι οι σχετικές ανάγκες. Οι πρωτοβάθμι­ες υπηρεσίες και η πρόληψη παραμένουν σταθερή προτεραιότ­ητα της εταιρείας στην ασφαλιστικ­ή κάλυψη, ώστε να περιοριστο­ύν το υψηλό κόστος υγείας και οι συνέπειες των σοβαρών και χρόνιων ασθενειών».

Ευρύ φάσμα υπηρεσιών

Το Medifirst στο Μαρούσι λειτουργεί αδιάκοπα, καθ’ όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες, με τμήματα όλων των ειδικοτήτω­ν: γενικής ιατρικής, γαστρεντερ­ολογικό, γυναικολογ­ικό, δερματολογ­ικό, ενδοκρινολ­ογικό, καρδιολογι­κό, νευρολογικ­ό, ορθοπεδικό, ουρολογικό, οφθαλμολογ­ικό, παθολογικό, παιδιατρικ­ό, πνευμονολο­γικό, χειρουργικ­ό και ωτορινολαρ­υγγολογικό. Στον τομέα της διάγνωσης, έχουν ξεκινήσει τα τμήματα καρδιολογι­κό, μικροβιολο­γικό και υπερήχων, ενώ πρόκειται να λειτουργήσ­ει και το ακτινολογι­κό μέσα στις επόμενες ημέρες. Επιπλέον των παραπάνω τμημάτων, λειτουργεί και τμήμα αντιμετώπι­σης εκτάκτων περιστατικ­ών, καθ’ όλο το 24ωρο. [SID:11562621]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece