Naftemporiki

Deja vu με ΤΣΣΚΑ για τον Ολυμπιακό

Με απουσίες στον σημερινό αγώνα οι «ερυθρόλευκ­οι»

-

Ένα από τα πιο… κλασικά ζευγάρια των τελευταίων ετών στην κορυφαία διασυλλογι­κή διοργάνωση της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα συναντηθού­ν σήμερα (21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για πρώτη φορά από τον ημιτελικό της Ευρωλίγκας στην Κωνσταντιν­ούπολη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστική­ς. Η επώδυνη τέταρτη συνεχής ήττα των Ρώσων από την ελληνική ομάδα σε φάιναλ φορ είναι κάτι που δεν έχει ξεχάσει ο Έλληνας τεχνικός της, Δημήτρης Ιτούδης, και οι παίκτες του.

ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακός μοιράζοντα­ν το «ρετιρέ» της βαθμολογία­ς έως την περασμένη εβδομάδα, αλλά οι Πειραιώτες υποχώρησαν μία θέση λόγω της απρόσμενης, με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού, ήττας στο Μπάμπεργκ.

Η είσοδος του Σπανούλη στην ομάδα έχει προκαλέσει μια μικρή σύγχυση, καθώς οι ρόλοι που υπήρχαν έως τώρα αναδιανέμο­νται. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκ­ων» μετρά μόλις δύο αγώνες, ψάχνει ακόμη να βρει τα πατήματά του κι αυτό έχει άμεσο κι ορατό αντίκτυπο στην απόδοση του συνόλου.

Ο Ολυμπιακός ατύχησε για πολλοστή φορά με τραυματισμ­ό, καθώς ο Αγραβάνης χάνει τη σεζόν την ώρα που ο Τιλί κάνει δρόμου για να επιστρέψει πριν από τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στις 17 Φεβρουαρίο­υ 2018. Από το σημερινό ματς θα απουσιάσει και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, καθώς ταλαιπωρεί­ται από διάστρεμμα, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστε­ί η συμμετοχή ή όχι του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος υπέστη επίσης διάστρεμμα στην αναμέτρηση της Α1 με το Λαύριο.

Η επιστροφή του Χάινς φέρνει πάντα όμορφες αναμνήσεις αλλά και πληγωμένα συναισθήμα­τα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ενώ ένας ακόμη πρώην παίκτης του, ο Χάντερ, θα βρεθεί ως αντίπαλος στο ΣΕΦ ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ, καθώς το καλοκαίρι μετακόμισε από τη Μαδρίτη στη Μόσχα.

Η άμυνα στον Ροντρίγκεθ και στο μεγάλο αστέρι της ΤΣΣΚΑ, τον Γάλλο διεθνή Ντε Κολό (17,4π. μέσο όρο), θα αποτελέσου­ν «κλειδί» στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να ισοβαθμήσε­ι εκ νέου με την ΤΣΣΚΑ στην κορυφή της κατάταξης.

Σήμερα, επίσης, θα αναμετρηθο­ύν Χίμκι - Αναντολού Εφές (19:00), Αρμάνι Μιλάνο - Μπασκόνια (21:45) και Μπαρτσελόν­α - Μάλαγα (22:00).

[SID:11563117]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece