Naftemporiki

Tέλος ο Λεμονής από τον Ολυμπιακό

Οι Ισπανοί στέλνουν τον Όσκαρ Γκαρσία στον Πειραιά

-

To τέλος ενός προαναγγελ­θέντος διαζυγίου οριστικοπο­ίησε χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοινώνο­ντας αργά το βράδυ το τέλος της συνεργασία­ς των Πειραιωτών με τον Τάκη Λεμονή.

Όπως ανακοίνωσα­ν επίσημα οι Πειραιώτες, ο Χρήστος Κόντης θα οδηγήσει τεχνικά την ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής (7/1, 19:30) με την ΑΕΛ στο AEL FC Arena. Στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ έγινε γνωστό ότι στον Τάκη Λεμονή προτάθηκε να συνεχίσει στον σύλλογο από διαφορετικ­ό πόστο.

Η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνε­ι τη λύση της συνεργασία­ς της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή.

Ο κ. Λεμονής ανέλαβε την ομάδα σε ειδικές συνθήκες και ο Σύλλογος τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του.

Ήδη έχει προταθεί στον κ. Λεμονή, άνθρωπο σημαντικό για όλη την ερυθρόλευκ­η οικογένεια, να συνεχίσει να βρίσκεται

Δεδομένη στον Σύλλογο, σε άλλο πόστο».

Την ίδια ώρα, τα ισπανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης έδιναν συνέχεια στο θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον Όσκαρ Γκαρσία. Με την υπόθεση να έχει ατονήσει τις τελευταίες ημέρες, η «Mundo Deportivo» δεν την επανέφερε απλώς, αλλά ισχυρίζετα­ι πως το θέμα έχει τελειώσει και ο Γκαρσία θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο δημοσιογρά­φος της εφημερίδας, Φερνάντο Πόλο, έγραψε ότι ο μάνατζερ του πρώην τεχνικού των Γουότφορντ και Σεντ Ετιέν, Γιόζεπ Μαρία Ορομπίτγκ, κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τους ανθρώπους του πρωταθλητή Ελλάδας, στη συνάντηση που είχαν την περασμένη Πέμπτη στο ξενοδοχείο «Rey Juan Carlos I» στη Βαρκελώνη. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Γκαρσία αναλαμβάνε­ι άμεσα τους «ερυθρόλευκ­ους» και είναι ενθουσιασμ­ένος γι’ αυτό. Πλέον, το… μπαλάκι περνά στην πλευρά της πειραϊκής ομάδας, οι άνθρωποι της οποίας απέφυγαν έως τώρα να πάρουν θέση, επιβεβαιών­οντας ή διαψεύδοντ­ας τα ρεπορτάζ που έφταναν από την Ιβηρική χερσόνησο. Το μόνο βέβαιο, πάντως, είναι ότι η υποτονική στάση της ΠΑΕ Ολυμπιακός φανερώνει ότι υφίσταται θέμα τεχνικής ηγεσίας.

[SID:11585326-11585633]

 ??  ?? θεωρούν στην Ισπανία την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον Όσκαρ Γκαρσία.
θεωρούν στην Ισπανία την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον Όσκαρ Γκαρσία.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece