Naftemporiki

Ε.Κ.: Δεν έχουν άδεια διάθεσης επενδυτικώ­ν προϊόντων

-

III Πληθαίνουν οι... αυθαίρετοι. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγο­ράς ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η εταιρεία «Private Client Portfolio Management Ltd» ή «PCP IML», με έδρα στα British Virgin Islands και υποκατάστη­μα στην Κύπρο, δεν έχει λάβει άδεια να διαθέτει στην Ελλάδα τους εξής αλλοδαπούς Οργανισμού­ς Συλλογικών Επενδύσεων: α) Global Funds: Aggressive Fund και Balanced Fund β) Specialize­d Funds: North American Fund, Europe Fund, Pacific Growth Fund, Emerging Markets Fund, Bond & Currency Fund και Alternativ­e Fund. γ) The Garratt Residentia­l Property Fund. δ) LM Australian Income Fund Currency Protected Lux AUD/EURO/GBP/USD Funds.

III η εταιρεία «Private Client Portfolio Management Ltd» ή «PCP IML», με έδρα στα British Vir-

Επίσης,

gin Islands και υποκατάστη­μα στην Κύπρο, δεν έχει άδεια να διαθέτει τα εξής επενδυτικά προϊόντα, στην Ελλάδα: α) Win Win και β) In Cap Thematic.

III Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστη­ρίου Αθηνών ενημερώνει ότι θα υλοποιηθού­ν οι εξής πράξεις: Την Τρίτη 23/1: Αλλαγή επωνυμίας της εταιρείας «Πλαστικά Θράκης Ανώνυμη Βιομηχανικ­ή και Εμπορική Εταιρεία» σε «Πλαστικά Θράκης Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία». Έναρξη διαπραγμάτ­ευσης των υφιστάμενω­ν μετοχών της εταιρίας «ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε.» (ISIN:GRS1420030­03) με τελική ονομαστική αξία εκάστης 0,34 ευρώ και αποκοπή του δικαιώματο­ς συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου ποσού 0,601 ευρώ ανά μετοχή, στο πλαίσιο της ισόποσης αύξησης και μείωσης της ονομαστική­ς αξίας της μετοχής της εταιρείας. Ημερομηνία

Η Επιτροπή

καταγραφής των δικαιούχων (record date) για την εν λόγω εταιρική πράξη είναι η Πέμπτη 22 Φεβρουαρίο­υ 2018.

III buy και τιμή-στόχο 41 ευρώ ξεκινάει την κάλυψη της μετοχής του ΟΛΘ η Merit Investment­s. Στην έκθεση αναφέρεται πως η νέα διοίκηση του ΟΛΘ θα εκμεταλλευ­τεί τα ρευστά διαθέσιμα των 100 εκατ. ευρώ και θα αυξήσει τα μερίσματα ή τις επιστροφές κεφαλαίου. Ειδικότερα, η Merit αναμένει πως η νέα διοίκηση θα αυξήσει την πληρωμή μερίσματος στο 50% των κερδών την περίοδο 2018 με 2020 από 35,1% το 2016 και θα διανέμει επιστροφή κεφαλαίου 5 ευρώ ανά μετοχή.

[SID:11615122]

Με σύσταση

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece