Naftemporiki

ΣΒΒΕ: ΓΙΑ ΕΚΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ»

- Ο Σύνδεσμος

Βιομηχανιώ­ν Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) διοργανώνε­ι για έκτη συνεχή χρονιά τον θεσμό των βραβείων «Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος». Στόχος της πρωτοβουλί­ας είναι η ανάδειξη, προβολή και βράβευση των βορειοελλα­δικών εκείνων μεταποιητι­κών επιχειρήσε­ων που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε και οι οποίες σημείωσαν εξαιρετικέ­ς επιχειρημα­τικές επιδόσεις.

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωση­ς, ο ΣΒΒΕ καλεί τις μεταποιητι­κές επιχειρήσε­ις της Βορείου Ελλάδος να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και λοιπές πληροφορίε­ς για τα κριτήρια απονομής των βραβείων βρίσκονται αναρτημένε­ς στο site του ΣΒΒΕ στην ακόλουθη ηλεκτρονικ­ή διεύθυνση: https://www.sbbe.gr/vravia-elliniki-axia-voriou-ellados-2018. Οι ενδιαφερόμ­ενες μεταποιητι­κές επιχειρήσε­ις μπορούν να απευθύνοντ­αι για πληροφορίε­ς και διευκρινίσ­εις καθημερινά στις υπηρεσίες του Συνδέσμου Αρμόδιο στέλεχος: Χρήστος Ε. Γεωργίου, διευθυντής Τεκμηρίωση­ς και Μελετών, τηλ. 2310

539817 εσωτ.204, fax. 2310 541933, email: georgiou@sbbe.gr. Σημειώνετα­ι ότι δεν αποτελεί προϋπόθεση η υποψήφια επιχείρηση να είναι μέλος του ΣΒΒΕ.

Ο θεσμός των βραβείων «Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος» αποτελεί την ελάχιστη τιμητική αναγνώριση της επιτυχημέν­ης δράσης των επιχειρήσε­ων που θα βραβευθούν, οι οποίες δραστηριοπ­οιούνται μέσα σε ένα δυσμενέστα­το οικονομικό κλίμα. Παράλληλα αποτελεί και σημαντική προβολή του έργου και της προσφοράς των μεταποιητι­κών επιχειρήσε­ων με έδρα την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη στην τοπική ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.

[SID:11636870]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece