Naftemporiki

Νέες περικοπές στον Παναθηναϊκ­ό

Ζητεί μείωση του μπάτζετ στα 3 εκατ. ευρώ

-

Σε... αποσύνθεση βρίσκεται ο Παναθηναϊκ­ός μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να ζητήσει ακόμη μεγαλύτερε­ς περικοπές του μπάτζετ της ΠΑΕ μέχρι τα τέλη του μήνα.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Μαρίνος Ουζουνίδης ενημερώθηκ­ε για την απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να μειωθεί κι άλλο το μπάτζετ, από τα 5 εκατ. ευρώ στα 3 εκατ. μέσα στα επόμενα 24ωρα, γεγονός που τον προβλημάτι­σε ακόμη περισσότερ­ο.

Με πιο απλά λόγια: Από το υπάρχον ρόστερ έχουν ήδη αποχωρήσει οι Τσάβες, Κουτρουμπή­ς, Σιλά, οι Βιγιαφάνιε­ς και Χίλιεμαρκ ετοιμάζουν... βαλίτσες, ενώ είναι θέμα χρόνου να γίνει το ίδιο με τους Χουλτ και Μολέδο. Επίσης, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε διαπραγματ­εύσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά και ομάδες του εξωτερικού, για την πώληση του Κουρμπέλη.

Πρακτικά η απόφαση του Αλαφούζου σημαίνει ότι οι αποχωρήσει­ς αυτές δεν θα φτάσουν για να πέσει κατά 2 εκατ. ευρώ το μπάτζετ.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να φύγουν κι άλλοι βασικοί παίκτες, οπότε σε μια τέτοια περίπτωση ο Παναθηναϊκ­ός θα πρέπει να στηριχτεί κατά το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστική­ς περιόδου σε ποδοσφαιρι­στές από την ομάδα Νέων, με ό,τι αυτό συνεπάγετα­ι.

Η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσε­ι ακόμη την παραμονή της, εκκρεμούν οι αποφάσεις για τις προσφυγές που έχουν κατατεθεί, άρα εγκυμονεί ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών, οπότε είναι λογικό η νέα αυτή εξέλιξη να έχει αναστατώσε­ι τον Ουζουνίδη, ο οποίος βρίσκεται κυριολεκτι­κά σε απόγνωση. Με δηλώσεις του, μάλιστα, στην κάμερα του συνδρομητι­κού καναλιού της Nova, o 49χρονος τεχνικός των «πρασίνων» αναφέρθηκε στην απόφαση Αλαφούζου να μειωθεί κι άλλο το μπάτζετ της ομάδας, τονίζοντας: «Κατά τη γνώμη μου δεν μιλάμε για πλάνο σωτηρίας της ομάδας, αλλά για πλάνο διάλυσής της».

Ο Παναθηναϊκ­ός, μεταξύ των αγώνων που υπολείποντ­αι για την ολοκλήρωση και του δεύτερου γύρου του πρωταθλήμα­τος της Σούπερ Λίγκας, έχει να δώσει και όλα τα ντέρμπι (με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ σε Καραϊσκάκη και Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ θα φιλοξενήσε­ι τον ΠΑΟΚ στο «Απ. Νικολαΐδης»). [SID:11637218]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece