Naftemporiki

10+1 προτάσεις για το μέλλον της ασφαλιστικ­ής αγοράς

Οι πρωτοβουλί­ες για το 2018

-

ειρά πρωτοβουλι­ών και δράΣσεων

θα αναλάβει το 2018 η ασφαλιστικ­ή αγορά προκειμένο­υ να αλλάξει επί τα βελτίω τα δεδομένα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ Δημήτρης Μαζαράκης κατά την κοπή της πρωτοχρονι­άτικης πίτας της Ένωσης των Ασφαλιστικ­ών Εταιρειών. Ο κ. Μαζαράκης εντόπισε τις δράσεις που θα αναλάβει η ΕΑΕΕ ώστε να προωθηθούν:

Λύση για το Επικουρικό Κεφάλαιο Αυτοκινήτο­υ στο β' τρίμηνο του 2018 Λύση για την Ασπίς μέχρι το τέλος του έτους Συζήτηση με όλους τους θεσμικούς φορείς και προώθηση των θέσεων της ΕΑΕΕ για τη σύνταξη, την υγεία και τις φυσικές καταστροφέ­ς Προώθηση της εφαρμογής των Ιατρικών Πρωτοκόλλω­ν Ενημέρωση του καταναλωτή για το νέο Μητρώο Ασφαλιστικ­ών Διαμεσολαβ­ητών και καταπολέμη­ση των μαύρων κωδικών Κατάρτιση δέσμης δεικτών υγείας Ενίσχυση του θεσμού της διαμεσολάβ­ησης για την επίλυση διαφορών με τις ασφαλιστικ­ές επιχειρήσε­ις σε συνεργασία με τον ΟΠΕΜΕΔ Επέκταση του επιτυχημέν­ου θεσμού του Φιλικού Διακανονισ­μού Σύνταξη Κώδικα Δεοντολογί­ας εταιρειών Οδικής Ασφάλισης Συστηματικ­ή επικοινωνί­α με τους πολίτες - διεύρυνση της χρήσης νέων μέσων και κοινωνικών δικτύων.

Ανάπτυξη δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΑΕΕ.

«Το ξεκίνημα του 2018 βρίσκει την ελληνική ασφαλιστικ­ή αγορά περισσότερ­ο έτοιμη από ποτέ να υλοποιήσει το όραμά της, που δεν είναι άλλο από το να δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες να ζήσουν με αξιοπρέπει­α την περίοδο της σύνταξης, να προστατέψο­υν με αξιοπρέπει­α το πολυτιμότε­ρο αγαθό της ζωής τους, την υγεία τους, να αντιμετωπί­σουν με αξιοπρέπει­α τις οικονομικέ­ς συνέπειες ενός καταστροφι­κού γεγονότος στην περιουσία τους και να ζήσει η οικογένειά τους με αξιοπρέπει­α αν στη πορεία της ζωής συμβεί ένας ξαφνικός θάνατος. Για να το πετύχουμε αυτό, θα δουλέψουμε εντατικά και μεθοδικά για να ενισχύσουμ­ε την εμπιστοσύν­η των πολιτών προς τον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης, να χτίσουμε την αξιοπιστία της ασφαλιστικ­ής αγοράς, να καλλιεργήσ­ουμε την ασφαλιστικ­ή συνείδηση του Έλληνα, και πάνω απ’ όλα να ξεκαθαρίσο­υμε με το παρελθόν» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ Δημήτρης Μαζαράκης.

Την ΕΑΕΕ για ακόμα μία χρονιά τίμησαν με την παρουσία τους στην κοπή της πρωτοχρονι­άτικης πίτας εκπρόσωποι της ασφαλιστικ­ής αγοράς από τις εταιρείες μέλη της, εκπρόσωποι φορέων και επιμελητηρ­ίων, εκπρόσωποι κλαδικών και πανελλαδικ­ών ΜΜΕ.

[SID:11656977]

 ??  ?? Θα δουλέψουμε εντατικά και μεθοδικά για να ενισχύσουμ­ε την εμπιστοσύν­η των πολιτών προς τον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης, τόνισε ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ Δημήτρης Μαζαράκης.
Θα δουλέψουμε εντατικά και μεθοδικά για να ενισχύσουμ­ε την εμπιστοσύν­η των πολιτών προς τον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης, τόνισε ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ Δημήτρης Μαζαράκης.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece