Naftemporiki

Ο Άντριαν Πέιν στον Παναθηναϊκ­ό

Έμεινε ελεύθερος από τους Ορλάντο Μάτζικ

-

Παίκτης του Παναθηναϊκ­ού είναι από χθες το μεσημέρι (5/02) ο Άντριαν Πέιν. Ο Αμερικανός NBAer είναι ο εκλεκτός του Τσάβι Πασκουάλ για να καλύψει το κενό που υπάρχει μέσα στη ρακέτα κι αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να ξεκινήσει προπονήσει­ς με τους «πράσινους».

Πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τους Ορλάντο Μάτζικ, τη μεταγραφή του ανακοίνωσε πρώτα μέσω του προσωπικού του λογαριασμο­ύ στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπο­υλος, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας ακολούθησε η ανακοίνωση από την ΚΑΕ.

Ο Πέιν έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στις θέσεις «4» και «5», όπως έκανε και στην τρέχουσα περίοδο στο Ορλάντο, όπου σε 5 ματς που έπαιξε είχε 4,2 πόντους και 1,8 ριμπάουντ, ενώ στη συνέχεια δόθηκε στους Lakeland Magic της G League. Είναι απόφοιτος του Μίσιγκαν Στέιτ και Νο.15 στο draft του 2014. Έχει ύψος 2.08 και ξεκίνησε την καριέρα του στο ΝΒΑ με τους Ατλάντα Χοκς. Στη συνέχεια πήγε στη Μινεσότα, όπου σε τρεις σεζόν «έγραψε» 99 ματς με «λύκους». Τις τέσσερις σεζόν (Χοκς, Τίμπεργουλ­βς, Μάτζικ) που έπαιξε στο ΝΒΑ κατάφερε να αγωνιστεί συνολικά σε 107 παιχνίδια, έχοντας μέσο όρο 4 πόντους, 2,9 ριμπάουντ, 0,6 ασίστ, 0,3 κοψίματα, 0,4 κλεψίματα και 0,8 λάθη.

Σκέψεις για δεύτερη μεταγραφή

Το ενδεχόμενο να προχωρήσει ο Παναθηναϊκ­ός και σε δεύτερη κίνηση μέσα στις επόμενες ημέρες είναι υπαρκτό. Ο Τσάβι Πασκουάλ βρίσκεται σε «ανοικτή επικοινωνί­α» με τον Δημήτρη Γιαννακόπο­υλο κι εφόσον ζητήσει ακόμη έναν παίκτη ο Ισπανός, τότε η ΚΑΕ θα προχωρήσει και σε δεύτερη μεταγραφή μεσούσης της περιόδου. Ο Πασκουάλ βλέπει ότι υπάρχει κενό και στη θέση του σούτινγκ γκαρντ, μετά τον τραυματισμ­ό του Ματ Λοτζέσκι και την αστάθεια που παρουσιάζε­ι ο Μαρκ Ντένμον, οπότε είναι πάρα πολύ πιθανό να ζητήσει έναν ακόμη παίκτη στην θέση 2-3.

Βαρύτατη τιμωρία επέβαλε η Euroleague στον Δημήτρη Γιαννακόπο­υλο, για τα σχόλιά του στο Instagram, μετά την ήττα του Παναθηναϊκ­ού από τη Φενέρμπαχτ­σε στην Κωνσταντιν­ούπολη. Η διοργανώτρ­ια αρχή απαγορεύει στον ισχυρό άνδρα των «πρασίνων» την είσοδο στα γήπεδα για 12 μήνες.

[SID:11661896, 11662182]

 ??  ?? Ο Άντριαν Πέιν έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στις θέσεις «4» και «5»
Ο Άντριαν Πέιν έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στις θέσεις «4» και «5»

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece