Naftemporiki

Επισκέψεις σε βουλευτές

- Β.Βεγ.

Ογραφεία μαδικές επισκέψεις στα

και τα σπίτια των βουλευτών κάθε νομού της χώρας θα είναι η πρώτη ενέργεια της Συντονιστι­κής Επιτροπής Συλλαλητηρ­ίου Παμμακεδον­ικών Ενώσεων Υφηλίου μετά τα μεγάλα Συλλαλητήρ­ια της Θεσσαλονίκ­ης και της Αθήνας για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, όπως γνωστοποίη­σαν με χθεσινή ανακοίνωσή τους, που επικρίνει το πολιτικό σύστημα της χώρας έναντι της βούλησης του λαού.

«Το πολιτικό σύστημα -τονίζεται στην ανακοίνωση- δηλώνει πως δεν λαμβάνει υπόψη του τη βούληση του Λαού, που εκφράστηκε καθαρά, μέσα από τα επικά συλλαλητήρ­ια της Θεσσαλονίκ­ης και της Αθήνας. Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να παρακολουθ­ούμε τις ανοησίες της κομματοκρα­τίας, που πλημμυρίζο­υν τις οθόνες της τηλεόρασης. Έχουμε πάρει αποφάσεις, που τις ψηφίσαμε στα συλλαλητήρ­ια αυτά, στα γνωστά ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ (τόσο στη Θεσσαλονίκ­η όσο και στην Αθήνα) και έχουμε αποφασίσει να τις επιβάλλουμ­ε. Οπότε, προχωρούμε στις επόμενες ενέργειές μας:

Οι βουλευτές κάθε κόμματος, έχουν γραφεία και σπίτια. http://www.hellenicpa­rliament.gr/V…/Ana-Eklogiki-Perifereia/

Καλούμε Συλλόγους, Οργανώσεις και Πολίτες σε κάθε Νομό, να επισκεφτού­ν (πολλοί μαζί) οργανωμένα και τακτικά, το σπίτι και το γραφείο κάθε βουλευτή, για να του επιδώσουν, ευγενικά, ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ με το οποίο “έκλεισε” το Συλλαλητήρ­ιο/Εθνοσυνέλε­υση των Αθηνών, στις 4/2/18, ζητώντας του να απαντήσει εγγράφως, αν προτίθεται να συμμορφωθε­ί με τη λαϊκή εντολή ή όχι.

Την επίδοση του Ψηφίσματος σε κάθε βουλευτή, την ανακοινώνο­υμε στο email του Συντονιστι­κού (macedoniar­ally@gmail.com) καθώς θα τηρήσουμε μητρώο επίδοσης και απάντησης των βουλευτών, ώστε να ξέρει όλος ο Λαός ποιος τον λαμβάνει υπόψη και ποιος όχι.

Μπορούμε, να μαγνητοσκο­πήσουμε την επίδοση του Ψηφίσματος (και την απάντηση του/της βουλευτή) και να στείλουμε το βίντεο στο ίδιο email».

[SID:11679752]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece