Naftemporiki

Διπλή απώλεια

-

ραγικό θάνατο βρήκε η δηΤμοσιογρ­άφος

και παρουσιάστ­ρια Καρoλίνα Νουντλ Κάλφα, η οποία έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά Νέας Ποτίδαιας, στη Χαλκιδική.

Την τραγική αποκάλυψη την έκανε στο Facebook ο Μάνος Τσαγκαράκη­ς, δημοσιογρά­φος και φίλος της Καρoλίνας Κάλφα.

Η Καρολίνα Κάλφα είχε αφήσει τη δημοσιογρα­φία και ζούσε με τον γιο της σε μία κωμόπολη της Χαλκιδικής. Στο συμβάν -σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστι­κής Υπηρεσίας- επιχείρησα­ν οκτώ πυροσβεστι­κοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισ­αν από την οικία και μία 76χρονη γυναίκα με αναπνευστι­κά προβλήματα.

Η άτυχη δημοσιογρά­φος είχε εργαστεί στον ΑΝΤ1 και στο ALTER, όπου παρουσίαζε τα δελτία ειδήσεων. Η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της «συλλυπείτα­ι τους οικείους της και ιδιαιτέρως το μονάκριβο γιο της και αποχαιρετά την συνάδελφο, η πρόωρη απώλεια της οποίας αφήνει δυσαναπλήρ­ωτο κενό στην οικογένεια και σε όσους την αγάπησαν. Η αξέχαστη συνάδελφος, της οποίας το νήμα της ζωής κόπηκε τόσο αναπάντεχα, διακρινότα­ν για την ευγένεια αλλά και τον μαχητικό χαρακτήρα της, ήταν δε ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους τους συναδέλφου­ς της».

Η κηδεία της Καρολίνας Νουντλ Κάλφα θα γίνει αύριο στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Θλίψη

Τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογρά­φου Δημήτρη Τζάθα εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. Συγκεκριμέ­να ο κ. Βούτσης δήλωσε: «Ο Δημήτρης Τζάθας επί σειρά ετών, μέσα από την παρουσία και το έργο του στη Βουλή, ως δημοσιογρά­φος του κοινοβουλε­υτικού ρεπορτάζ, υπηρέτησε με επαγγελματ­ισμό και συνέπεια το δημοσιογρα­φικό λειτούργημ­α. Ξεχώριζε για τη συναδελφικ­ότητα και το ήθος του. Στους οικείους του θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρ­ια». Στον Δημήτρη Τζάθα είχε απονεμηθεί το 2007 το Βραβείο Κοινοβουλε­υτικού Ρεπορτάζ του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογρα­φίας Αθανασίου Μπότση. Εκείνη την περίοδο ο δημοσιογρά­φος εργαζόταν στην εφημερίδα «Τα Νέα».

[SID:11705839]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece